Şimdi ben fazla anlamıyorum PC'den ama PC'ye temiz kurulum yapmak istiyorum. Birkaç video izledim, Rufus indirdim, sonra ISO dosyasını Microsoft'un kendi sitesinden indirdim ve böyle indi.
Mediacreation diye indi ben de Rufus'dan ISO dosyası olarak bunu girmeyi denedim Rufus görmedi. Sonra biraz araştırdım bu ISO dosyası değilmiş, sonra bu videoyu gördüm bu videodaki gibi yapsam Windows 10'un en son sürümünün ISO dosyasını mı almış olacağım? Video bu, dakika da 1:13;
Böyle yapsam olur mu?
Adam videoda böyle yapıyor sonra o dosyayı da Rufus'a atıyor.
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...
Videoda ISO dosyasını açıklamada veriyor ama video eski benim yukarıda attığım videodaki gibi Microsoft'un kendi sitesinden Mediacreation'dan ISO dosyası indirsem olur mu ve bu indirdiğim ISO dosyası Windows 10'un son sürümü olur mu?
Tamam o görseldeki ile şu an format flash belleği hazırlıyorum son sürüm oluyor değil mi bu Windows 10'un.
Evet bu videodaki gibi Mediacreation'dan ISO dosyası oluşturdum flash bellek için ama Rufus ile bir şey yapmadan bana ISO dosyası vermedi yani direkt flash belleğe bir şeyler kurdu, bu nedir?
Ben Rufus ile işlem yapmadan direkt Mediacreation'dan flash belleğe kurdu, Rufus ile yapmam gerekmiyor mu? @FehmiDogru.js@Asım Demir