Rufus Windows 10 USB hazırlaması çok uzun sürüyor

Feyzi Unal

Hectopat
Daha fazla  
Rufus'taa her şeyi yapıp başlat dedikten sonra 2-3 pençere açıldı. Ardından disk takın gibi bir uyarı aldım ama 5 saniye sonra hepsi kapandı gitti. Şimdi de 30 dakika geçmesine rağmen daha %7'de.
Bu normal değil gibi sanki, öyle değil mi?

1640099314357.png

USB eski biraz ondan olabilir herhalde. Peki bu dediklerimi yapmış olmamda bir sorun yok değil mi ? Çünkü windows yazması ne kadar uzun sürse de şuan bitirip formatlayacağım laptopu. Bir sorun olmaz yani değil mi windows yazmayı yarıda kesip FreeDos yazdırıp üstüne windows yazdırmam filan ?

Hocam size de sormak istiyorum: Windows yazdırırken yarıda kesip üstüne FreeDos yazdırıp - FreeDos yazdırırken MBR idi- ardından tekrar üzerine Windows yazdırıyorum şu an. Ne kadar sürerse sürsün bekleyip formatlayacağım laptopu. Bu işlemler bir sorun oluşturur mu ? Tam bilmediğimden soruyorum.
Flash belleğiniz tekrardan biçimlendirilip yazdırılacağı için sorun oluşturmaz. Bu arada doğru seçenekleri seçtiğinizden emin olun.

BİOS'unuz UEFİ değil mi?

Flash belleğiniz tekrardan biçimlendirilip yazdırılacağı için sorun oluşturmaz. Bu arada doğru seçenekleri seçtiğinizden emin olun.

BİOS'unuz UEFİ değil mi?
Hocam laptop yeni. 8 aylık. Güncel bir sistem yani. Rufustan da zaten GPT VE UEFİ seçeneklerini seçtim windows yazdırırken.

Şimdi benim USB eski diye windows yazması uzun sürüyorsa bir de format atarken de yavaş mı atar acaba formatı ?

USB eski biraz ondan olabilir herhalde. Peki bu dediklerimi yapmış olmamda bir sorun yok değil mi ? Çünkü windows yazması ne kadar uzun sürse de şuan bitirip formatlayacağım laptopu. Bir sorun olmaz yani değil mi windows yazmayı yarıda kesip FreeDos yazdırıp üstüne windows yazdırmam filan ?

Hocam size de sormak istiyorum: Windows yazdırırken yarıda kesip üstüne FreeDos yazdırıp - FreeDos yazdırırken MBR idi- ardından tekrar üzerine Windows yazdırıyorum şu an. Ne kadar sürerse sürsün bekleyip formatlayacağım laptopu. Bu işlemler bir sorun oluşturur mu ? Tam bilmediğimden soruyorum.
Hayır sorun olmaz.

Hocam laptop yeni. 8 aylık. Güncel bir sistem yani. Rufustan da zaten GPT VE UEFİ seçeneklerini seçtim windows yazdırırken.

Şimdi benim USB eski diye Windows yazması uzun sürüyorsa bir de format atarken de yavaş mı atar acaba formatı ?
Hocam kurulum yapılacak diskinizi seçtikten sonra yazma işlemlerini diskiniz yapacağı için yavaş olmaz diye düşünüyorum.

Sorun yok. Dediğin gibi yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı