Çözüldü Rufus Windows 10 yazarken çıkan Secure Boot notu nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Secure boot, Windows dışında herhangi bir önyüklemeyi engelleyen sözde bir BIOS güvenlik ayarıdır. Kapatmazsanız USB Boot olmaz.

En iyi cevap olarak işaretlerseniz çok güzel olur
Secure boot, Windows dışında herhangi bir önyüklemeyi engelleyen sözde bir BIOS güvenlik ayarıdır. Kapatmazsanız USB Boot olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Secure Boot, Windows dışında herhangi bir önyüklemeyi engelleyen sözde bir BIOS güvenlik ayarıdır. Kapatmazsanız USB Boot olmaz.

Bana mı öyle geldi yoksa az öne En iyi cevap olarak işaretlenmesini mi rica ettiniz. Yakışmadı Memati bey

Arkadaşım ben format atarken o hatayı almıştım. Secure Boot'u kapatmama rağmen kurulumun yarısında hata verdi (Fat32'yi seçmedim NTFS seçiliydi). W10 ISO aracını indirmeni tavsiye ederim. 5.5 GB ISO indirdiğime yazık olmuştu.

Benim bu Secure boot'u kapatmam lazım ancak bulamıyorum her yeri kurcaladım Secure Boot yok.
BIOS menünüzün detaylı fotoğraflarını paylaşır mısınız?
NOT: Secure Boot kapalı olabilir siz formatı deneyin hata verirse Secure Boot açık demektir bu yüzden öne deneyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…