letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.145 Çözümler 9 Yer Saratov 19 Temmuz 2020 #1 ISO'yu indirdim ve yazdım, işlem tamamlandı ancak soldaki not çıktı, ne diyor anlamadım, Secure Boot falan diyor.
ISO'yu indirdim ve yazdım, işlem tamamlandı ancak soldaki not çıktı, ne diyor anlamadım, Secure Boot falan diyor.
Çözüm Kryptonian 19 Temmuz 2020 Secure boot, Windows dışında herhangi bir önyüklemeyi engelleyen sözde bir BIOS güvenlik ayarıdır. Kapatmazsanız USB Boot olmaz. En iyi cevap olarak işaretlerseniz çok güzel olur
Secure boot, Windows dışında herhangi bir önyüklemeyi engelleyen sözde bir BIOS güvenlik ayarıdır. Kapatmazsanız USB Boot olmaz. En iyi cevap olarak işaretlerseniz çok güzel olur
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.139 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #21 letmenow dedi: Sorduğum soru Secure Boot ile ilgiliydi ve gereken cevabı aldım, aslında şimdi atmak istemiyordum format ancak şimdi atasım geldi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım CSM desteği yazan yeri pasif yapınca Secure Boot çıkar, sende zaten aktif değil çünkü Secure Boot ancak o ayar pasifse aktif olabiliyor, Gigabyte anakartımda da öyle. Artı 0 Eksi
letmenow dedi: Sorduğum soru Secure Boot ile ilgiliydi ve gereken cevabı aldım, aslında şimdi atmak istemiyordum format ancak şimdi atasım geldi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım CSM desteği yazan yeri pasif yapınca Secure Boot çıkar, sende zaten aktif değil çünkü Secure Boot ancak o ayar pasifse aktif olabiliyor, Gigabyte anakartımda da öyle.