kadirkaan Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar, Usb'ye Windows 8.1 yazmak için gerekenleri yaptım ama yaklaşık 5 dakika geçti hala böyle. Yanlış mı yaptım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2014
Arkadaşlar, Usb'ye Windows 8.1 yazmak için gerekenleri yaptım ama yaklaşık 5 dakika geçti hala böyle. Yanlış mı yaptım acaba?
joosicky Hectopat Katılım 14 Ekim 2010 Mesajlar 37 6 Aralık 2014 #2 Bende tam şu an bunu deniyordum hocam iso dosyası yazan yerin yanındaki simgeden kalıp dosyasını yerleştirdiyseniz sabırla bekleyin. Normal kopyalamaya göre cok daha uzun sürüyor. Ama benimkinde bir ilerleme var sizinki hep dönüyor gibi. Bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2014
Bende tam şu an bunu deniyordum hocam iso dosyası yazan yerin yanındaki simgeden kalıp dosyasını yerleştirdiyseniz sabırla bekleyin. Normal kopyalamaya göre cok daha uzun sürüyor. Ama benimkinde bir ilerleme var sizinki hep dönüyor gibi. Bilemedim.
kadirkaan Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #3 Aynen sürekli dönüp duruyor.
Crian Hectopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 648 6 Aralık 2014 #4 Wintobootic kullanılmıyor mu? Bende aynı işlemi yapıcam da iki programı da mı kullanacağız?
kadirkaan Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #5 Yok bunda sürekli dönüp durunca wintobootic yükledim fakat o çalışmadı. Bilen biri lütfen yardım etsin bilgisayarı kurdum açamıyorum lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2014
Yok bunda sürekli dönüp durunca wintobootic yükledim fakat o çalışmadı. Bilen biri lütfen yardım etsin bilgisayarı kurdum açamıyorum lütfen.
C Cpisy Ziyaretçi 6 Aralık 2014 #6 Windows USB Tool programı ile deneyin. Windows USB/DVD Download Tool - Microsoft Store
C c.c.c Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #7 Yanlış Bilgilendirme Unebootin kullan. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2014
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #8 WiNToBootic_v2.2.1.zip programı ile deneyin. Crian dedi: Wintobootic kullanılmıyor mu? Bende aynı işlemi yapıcam da iki programı da mı kullanacağız? Genişletmek için tıkla...
WiNToBootic_v2.2.1.zip programı ile deneyin. Crian dedi: Wintobootic kullanılmıyor mu? Bende aynı işlemi yapıcam da iki programı da mı kullanacağız? Genişletmek için tıkla...
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Aralık 2014 #9 RTM ISO dosyasını DT ile açmadığına emin misin? DT'yi kaldır ve öyle dene. 10 dakika kadar da bekle.
R ramazan15987 Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #10 Mikail bey müsaitseniz masaüstü bilgisayarlar bölümüne hdd led ile ilgisi konu açtım bakabilir misiniz.
Mikail bey müsaitseniz masaüstü bilgisayarlar bölümüne hdd led ile ilgisi konu açtım bakabilir misiniz.