Rufus, Windows kullanıcı deneyimi sekmesinde hangi seçenek seçilmeli?

Propheeet

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. HP Victus 15 7P8l0EA modelini satın aldım FreeDOS geldi tabii ISO dosyasını ve Rufus'u indirdim bana şöyle bir seçenek sundu resmi yüklüyorum.
Burada ilk tiki kaldırmam mı gerekiyor ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

resim_2023-09-25_181344134.png

Arkadaşlar merhaba. HP Victus 15 7P8l0EA modelini satın aldım FreeDOS geldi tabii ISO dosyasını ve Rufus'u indirdim bana şöyle bir seçenek sundu resmi yüklüyorum.
Burada ilk tiki kaldırmam mı gerekiyor ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 1956734
Onu kaldırınca kurulum için gerekli olan o kriterler kaldırılacakmış. Zaten o kriterleri karşılayan bir cihazın varsa kaldırmasan da olur.

Onu kaldırınca kurulum için gerekli olan o kriterler kaldırılacakmış. Zaten o kriterleri karşılayan bir cihazın varsa kaldırmasan da olur.

i5 13500H RTX 3050 6 GB 8 GB RAM'li bir sistem kriteri karşılayıp karşılamadığına nereden bakacağım acaba?

TPM bypass yapmana gerek yok direkt kur.

Tikleri kaldırmayayım mı?

Hocam boot options kısmında Secure Boot kısmı disabled ve silik yazıyor üstüne gelemiyorum onu nasıl yapacağım.
Bende de Omen var aynı BIOS ikisi bunu uygulayabilirsin.

Kaldırsanız da olur kaldırmasanız da olur, ben tıklayıp geçmiştim tamama. Tikleri kaldırmasanız bile var ise BİOS üzerinden tpm 2.0 açın ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı