Rufus yazılımı olmadan format atılır mı?

öylesinekişi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgiseyarımda sorunlar çıkmaya başladı. Bende Rufus indirip format atacaktım fakat Rufus açılmadı "Windows belirtilen aygıta erişim izni yok " gibi bir hata verdi. Doğrudan Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO doyasını flash belleğe yazıp atsam olur mu?

Microsoft'un web sitesinden indirdiğiniz araç ile USB belleğe yazdırmış iseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. :) Rufus kullanmanız şart değildir

UEFI format attım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Onun yerine Ventoy kullanman daha iyi olur.

Hiçbir şey yapamıyorum bilgiseyara köydeyim bir de kimse yok gerçekten sürekli hata veriyor dediğiniz diğer programları da denedim üstelik Windows 11 ISO dosyasını bile indirmiyor hata veriyor ne yapacağımı gerçekten ortada bir sebep yoksun kafayı yedirti.

Microsoft'un web sitesinden indirdiğiniz araç ile USB belleğe yazdırmış iseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. :) Rufus kullanmanız şart değildir.

UEFI format attım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Hocam bilgisayarda her şeyi denedim ISO dosyasını bile indirirken hata veriyor bari sıfırlayım dedim sıfırlamadı "sıfırlama işlemi başarısız" hatası verip durdu.

Arkadaşlar laptoobuma birkaç gün önce GTA 5 Türkçe yama indirmiştim sonra ilk önce siyah ekran geldi ekran kartını resetledim fakat sonra bu hataları vermeye başladı sizce sebebi Türkçe yama olabilir mi?

Hiçbir şey yapamıyorum bilgiseyara köydeyim bir de kimse yok gerçekten sürekli hata veriyor dediğiniz diğer programları da denedim üstelik Windows 11 ISO dosyasını bile indirmiyor hata veriyor ne yapacağımı gerçekten ortada bir sebep yoksun kafayı yedirti.

Hocam bilgisayarda her şeyi denedim ISO dosyasını bile indirirken hata veriyor bari sıfırlayım dedim sıfırlamadı "sıfırlama işlemi başarısız" hatası verip durdu.

Arkadaşlar laptoobuma birkaç gün önce GTA 5 Türkçe yama indirmiştim sonra ilk önce siyah ekran geldi ekran kartını resetledim fakat sonra bu hataları vermeye başladı sizce sebebi Türkçe yama olabilir mi?
Geçmiş olsun, bilinmeyen bir siteden indirdiysen yamayı, ondan olmuş olabilir. Windows'u güvenli modda açıp öyle sıfırlamayı dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı