Windows 10 ISO dosyasını Media creatio tool üzerinden çıkartıp Rufus'a USB belleği yazdırmaya çalışınca önce önerilen far 32 seçiyor NTFS yapıp 4096 yapınca da önce zararlı ISO dosyası olabilir hatası verip ardından çok yavaş yazdırıyor. 10 dk da 1.3 yani böyle bir yavaşlık flasha Windows 11 yazdırınca böyle bir sorun olmuyordu. Yani flashda sorun yok sebep çözüm.
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Windows 10 ISO dosyasını Media creatio tool üzerinden çıkartıp Rufus'a USB belleği yazdırmaya çalışınca önce önerilen far 32 seçiyor NTFS yapıp 4096 yapınca da önce zararlı ISO dosyası olabilir hatası verip ardından çok yavaş yazdırıyor. 10 dk da 1.3 yani böyle bir yavaşlık flasha Windows 11 yazdırınca böyle bir sorun olmuyordu. Yani flashda sorun yok sebep çözüm.
Windows 10 indirme linkine girin ve F12 basıp açılan sağdaki pencerenin Sol üstünde Dizüstü bilgisayar ve telefon işareti var onu açın ve F5 basın ve telefondaymış gibi giriş yapacaktır bunun ile birlikte indirme linki açık olacaktır. Yani media creation tool ile isoyu bir klasöre atmak yerine direkt isoyu indirir bu işlem ardından Rufus ile yazdırın
Arasındaki fark nedir sorusunu sorarsanız MCT isosundaki bir Dosya install.esd normal dediğim işlemde install.wim olarak yazar isoyu.
Windows 10 indirme linkine girin ve F12 basıp açılan sağdaki pencerenin sol üstünde dizüstü bilgisayar ve telefon işareti var onu açın ve F5 basın ve telefondaymış gibi giriş yapacaktır bunun ile birlikte indirme linki açık olacaktır. Yani Media Creation Tool ile ISO'yu bir klasöre atmak yerine direkt ISO'yu indirir bu işlem ardından Rufus ile yazdırın.
Arasındaki fark nedir sorusunu sorarsanız mct ISO'sundaki bir dosya install. ESD normal dediğim işlemde install.wim olarak yazar ISO'yu.
Windows 10’daydım güncellemer bitti diye 11'e geçtim şimdi geri dönüceğim ayrıca PC 5 günlük Ryzen 5 2600 RX 570 650W PSU 32 GB RAM 500 GB M.2 SSD ASRock B450M anakart özelliklerde bu şekilde ayrıca sanırım fan sesi ekran kartından geliyor ekran kartı driverini Driver Booster'den kuruyordum şimdi direk sitesinden kuracağım düzelir inşallah.