burakbas Megapat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 658 6 Ağustos 2024 #11 Telefonu USB ile paylaşım noktasına çevirin sonra driveri internetten indirin.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #12 suppycf dedi: Merhaba, şu kutucukları seçmesem bir problem olur mu? İlk defa format atıyorum. Eki Görüntüle 2276144 Genişletmek için tıkla... Hocam 5. ve 6. kutucukları seçebilirsin hem Microsoft'a verin gönderilmez hem de bilgisayar kurulduktan sonra gereksiz olan BitLocker'i kapatmakla uğraşmazsın.
suppycf dedi: Merhaba, şu kutucukları seçmesem bir problem olur mu? İlk defa format atıyorum. Eki Görüntüle 2276144 Genişletmek için tıkla... Hocam 5. ve 6. kutucukları seçebilirsin hem Microsoft'a verin gönderilmez hem de bilgisayar kurulduktan sonra gereksiz olan BitLocker'i kapatmakla uğraşmazsın.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.598 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 6 Ağustos 2024 #13 suppycf dedi: Driverları yüklüyemiyorum çünkü kurulum ekranında internete bağlan seçeneğinde wifi ağları gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun internet paylaşımını açarak kablo ile bilgisayara bağlayıp internetinizi kablolu paylaşabilirsiniz. Olmuyorsa da driver dosyasını telefonunuza indirin daha sonra kablo ile bilgisayara aktarın.
suppycf dedi: Driverları yüklüyemiyorum çünkü kurulum ekranında internete bağlan seçeneğinde wifi ağları gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun internet paylaşımını açarak kablo ile bilgisayara bağlayıp internetinizi kablolu paylaşabilirsiniz. Olmuyorsa da driver dosyasını telefonunuza indirin daha sonra kablo ile bilgisayara aktarın.