BERK_52 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Merhaba çok bilgim yok Windows 11 USB'si yapmak istiyorum. Rufus'la diske yazdıktan sonra Flash'ı kullanmaya devam edebiliyor muyuz?
Merhaba çok bilgim yok Windows 11 USB'si yapmak istiyorum. Rufus'la diske yazdıktan sonra Flash'ı kullanmaya devam edebiliyor muyuz?
Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 16 Şubat 2025 #2 BERK_52 dedi: Merhaba çok bilgim yok Windows 11 USB'si yapmak istiyorum. Rufus'la diske yazdıktan sonra Flash'ı kullanmaya devam edebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... biçimlendirip kullanabilirsin.
BERK_52 dedi: Merhaba çok bilgim yok Windows 11 USB'si yapmak istiyorum. Rufus'la diske yazdıktan sonra Flash'ı kullanmaya devam edebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... biçimlendirip kullanabilirsin.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 16 Şubat 2025 #3 Kullanabilirsiniz.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.314 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 Tabii ki. Rehberleri mevcut.
Bwras1881 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 BERK_52 dedi: Merhaba çok bilgim yok Windows 11 USB'si yapmak istiyorum. Rufus'la diske yazdıktan sonra Flash'ı kullanmaya devam edebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin şahsen ben kullanıyorum
BERK_52 dedi: Merhaba çok bilgim yok Windows 11 USB'si yapmak istiyorum. Rufus'la diske yazdıktan sonra Flash'ı kullanmaya devam edebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin şahsen ben kullanıyorum
BERK_52 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #6 Bwras1881 dedi: Kullanabilirsin şahsen ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani fotoğraf falan kıoyabilir miyim içine anlamında. Oluyor mu? BERK_52 dedi: Yani fotoğraf falan kıoyabilir miyim içine anlamında. Oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Umarım olmama gibi bir durum olmaz başka flash belleğim yok.
Bwras1881 dedi: Kullanabilirsin şahsen ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani fotoğraf falan kıoyabilir miyim içine anlamında. Oluyor mu? BERK_52 dedi: Yani fotoğraf falan kıoyabilir miyim içine anlamında. Oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Umarım olmama gibi bir durum olmaz başka flash belleğim yok.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 16 Şubat 2025 #7 İşiniz bittikten sonra USB belleğinizi biçimlendirip normal şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.314 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #8 Sakuya Izayoi dedi: İşiniz bittikten sonra USB belleğinizi biçimlendirip normal şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yasinsuer dedi: biçimlendirip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak yeterli değil.
Sakuya Izayoi dedi: İşiniz bittikten sonra USB belleğinizi biçimlendirip normal şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yasinsuer dedi: biçimlendirip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak yeterli değil.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 16 Şubat 2025 #9 bymfw4 dedi: Tam olarak yeterli değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl yeterli değil?
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.314 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: Nasıl yeterli değil? Genişletmek için tıkla... UEFI_NTFS bölümü oluşuyor ayrı olarak. Biçimlendirmeyle o kısım silinmiyor. Rehberler var bunun hakkında, bakılabilir.
Sakuya Izayoi dedi: Nasıl yeterli değil? Genişletmek için tıkla... UEFI_NTFS bölümü oluşuyor ayrı olarak. Biçimlendirmeyle o kısım silinmiyor. Rehberler var bunun hakkında, bakılabilir.