Anumus Picopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Bu üç seçenekten ne seçmeliyim arkadaşlar? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2022
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 5 Eylül 2022 #2 Hiçbirini seçmenize gerek yok hocam o özellikler Windows 11 desteklemeyen kullanıcılar için geçerli.
phirrat Picopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 Bunlar Windows ISO'su yakıcaksanız bazı ayarlar.Bunları kurulum sırasında da ayarlayabilirsiniz bir şeyi tiklemenize gerek yok
Bunlar Windows ISO'su yakıcaksanız bazı ayarlar.Bunları kurulum sırasında da ayarlayabilirsiniz bir şeyi tiklemenize gerek yok
Anumus Picopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #4 438943 dedi: Hiçbirini seçmenize gerek yok hocam o özellikler Windows 11 desteklemeyen kullanıcılar için geçerli. Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım USB'ı format için hazır şimdi ne yapmam lazım anlayamadım
438943 dedi: Hiçbirini seçmenize gerek yok hocam o özellikler Windows 11 desteklemeyen kullanıcılar için geçerli. Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım USB'ı format için hazır şimdi ne yapmam lazım anlayamadım
phirrat Picopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #5 Anumus dedi: Dediğini yaptım USB'ı format için hazır şimdi ne yapmam lazım anlayamadım Genişletmek için tıkla... Format atılcak cihaza format atabilirsiniz bişi yapmanıza gerek yok ekstra
Anumus dedi: Dediğini yaptım USB'ı format için hazır şimdi ne yapmam lazım anlayamadım Genişletmek için tıkla... Format atılcak cihaza format atabilirsiniz bişi yapmanıza gerek yok ekstra
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 5 Eylül 2022 #6 Anumus dedi: Dediğini yaptım USB'ı format için hazır şimdi ne yapmam lazım anlayamadım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girin ve boot seçeneğinden boot diskini USB olarak seçin ondan sonra format atabilirsiniz.
Anumus dedi: Dediğini yaptım USB'ı format için hazır şimdi ne yapmam lazım anlayamadım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girin ve boot seçeneğinden boot diskini USB olarak seçin ondan sonra format atabilirsiniz.