Raxer_X Decapat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Rufus'taki indir bölümündeki yerden eski Windows sürümünü seçmek istiyorum fakat sadece en son sürümü gösteriyor. Nasıl tüm sürümleri açabilirim? Dosya Ekleri Adsız.png 211,2 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023
Rufus'taki indir bölümündeki yerden eski Windows sürümünü seçmek istiyorum fakat sadece en son sürümü gösteriyor. Nasıl tüm sürümleri açabilirim?
Emir Baltaş Femtopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Haziran 2023 #2 Raxer_X dedi: Rufus'taki indir bölümündeki yerden eski Windows sürümünü seçmek istiyorum fakat sadece en son sürümü gösteriyor. Nasıl tüm sürümleri açabilirim? Genişletmek için tıkla... archive.org'da resmi olan eski sürüm iso paylaşılıyor.
Raxer_X dedi: Rufus'taki indir bölümündeki yerden eski Windows sürümünü seçmek istiyorum fakat sadece en son sürümü gösteriyor. Nasıl tüm sürümleri açabilirim? Genişletmek için tıkla... archive.org'da resmi olan eski sürüm iso paylaşılıyor.
Raxer_X Decapat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Emir Baltaş dedi: archive.org'da resmi olan eski sürüm ISO paylaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Daha detaylı bir şekilde indirmek istiyorum tam sürüm istiyorum. Burada sadece setup dosyası var ve bir şey yapamıyorum tekrar güncel sürümüne yönlendiriyor.
Emir Baltaş dedi: archive.org'da resmi olan eski sürüm ISO paylaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Daha detaylı bir şekilde indirmek istiyorum tam sürüm istiyorum. Burada sadece setup dosyası var ve bir şey yapamıyorum tekrar güncel sürümüne yönlendiriyor.