Rufus'ta Windows 11 imaj seçeneği gözükmüyor

Bengisevi

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Gümüşyaka
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RTX 3050
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H
RAM: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows 11
Meslek
Öğrenci
7654321.png

Bilgisayarıma Windows 11 kurmak istiyordum. Rufus'un TPM gereksinimini kaldırma özelliği gelmişti. 3.17 sürümünü kullanarak belleğime Windows 11 kuracaktım ama Windows 11 ISO dosyasını seçtiğim halde imaj seçeneği gelmedi. Bunu 3.16 sürümünde de denedim yine olmadı. İmaj seçeneğinin gözükmeme sebebi ne olabilir?

Bunu başka işletim sistemine sahip bir bilgisayarda denediğimde(Windows 10'du sanırım) olmuştu. Windows 7 bilgisayarda ise bu seçenekler çalışmıyordu. Konu kilitlenebilir.

Bunu başka işletim sistemine sahip bir bilgisayarda denediğimde(Windows 10'du sanırım) olmuştu. Windows 7 bilgisayarda ise bu seçenekler çalışmıyordu. Konu kilitlenebilir.
Windows 7 de Rufus'ta gerekli işlemleri yaptıktan sonra başlat diyince sorun yaşadınızmı ? Arayüz hatası gibi bir durummu acaba. Bende windows 7 den hazırlıycam yakın zamanda. 3.22 ve altı destekliyor diyor ama bende farkettim bugün, çıkmadı. Sorunu anlamadan başlata basmak istemedim.

Son düzenleme:
Windows 7 de Rufus'ta gerekli işlemleri yaptıktan sonra başlat diyince sorun yaşadınızmı ? Arayüz hatası gibi bir durummu acaba. Bende windows 7 den hazırlıycam yakın zamanda. 3.22 ve altı destekliyor diyor ama bende farkettim bugün, çıkmadı. Sorunu anlamadan başlata basmak istemedim.
Gerekli işlemleri yapamadım çünkü dediğim gibi imaj seçeneği çıkmamıştı denediğim zamanlar. Bilmiyorum açıkçası sorunun ne olduğunu. Şu an denesem imaj seçeceği çıkar mı onu da bilmiyorum.

Aynı sorunsal bende de vardı. İmaj seçeneği penceresi windows 7 de görünmüyordu. Ancak ben önemsemeden normal işlemleri yaptım. Sonuç olarak sorunsuz şekilde yazdı. Rufus otomatik bunu kendi içinden hallettiğini düşünüyorum. Sadece arayüzde göstermekle ilgili bir sıkıntısı var gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı