B Batuhanal Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar bana Rufus'tan MBR olarak yapabilen var mıdır? Bilgisayarım açılmadığı için yapamıyorum, Windows XP bile olsa olur, gerisini hallederim.
Arkadaşlar bana Rufus'tan MBR olarak yapabilen var mıdır? Bilgisayarım açılmadığı için yapamıyorum, Windows XP bile olsa olur, gerisini hallederim.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 12 Aralık 2020 #2 Belleği hazırlayıp size mi yollayalım? Bu uygulamayı kullanabilirsiniz. DriveDroid (Paid) - Apps on Google Play Boot your PC with ISO/IMG files on your phone (requires root). play.google.com
Belleği hazırlayıp size mi yollayalım? Bu uygulamayı kullanabilirsiniz. DriveDroid (Paid) - Apps on Google Play Boot your PC with ISO/IMG files on your phone (requires root). play.google.com
SCROUB Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 279 Çözümler 3 12 Aralık 2020 #3 Bu açıklayıcı olur. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2020