Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 27 Temmuz 2020 #21 Kesin bilgi yok ortada. Sadece tepki gördüğü için videoyu da kaldırmış olabilir. Başlıkla içerik birbirini tutmuyor. Klasik haberciler işte. [Düzenleme] Evet, aynen dediğim gibi çıktı. Gerçekliğini araştırmadan kesinlik içeren bilgiler sunmayın millete.
Kesin bilgi yok ortada. Sadece tepki gördüğü için videoyu da kaldırmış olabilir. Başlıkla içerik birbirini tutmuyor. Klasik haberciler işte. [Düzenleme] Evet, aynen dediğim gibi çıktı. Gerçekliğini araştırmadan kesinlik içeren bilgiler sunmayın millete.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 27 Temmuz 2020 #22 Ben o videoyu kaldırılmadan izledim. Ruhi çenet, izleyiciyi rahatsız edecek en ufak bir kelimeyi bile sansürlemişti. Doğru bir karar olduğunu sanmıyorum.
Ben o videoyu kaldırılmadan izledim. Ruhi çenet, izleyiciyi rahatsız edecek en ufak bir kelimeyi bile sansürlemişti. Doğru bir karar olduğunu sanmıyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Temmuz 2020 #23 Bu olaydan bile prim kasıp servetine servet katacak adamlar için neden zamanınızı harcayıp bu kadar merak ediyorsunuz anlamak güç.
Bu olaydan bile prim kasıp servetine servet katacak adamlar için neden zamanınızı harcayıp bu kadar merak ediyorsunuz anlamak güç.