Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #1 Ruh bedenin hareket etmesini sağlayan şey değildir. Çünkü beden beynin komutuyla hareket eder. Bu durumda ruhun varlığını nasıl ispatlarız?
Ruh bedenin hareket etmesini sağlayan şey değildir. Çünkü beden beynin komutuyla hareket eder. Bu durumda ruhun varlığını nasıl ispatlarız?
H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 2 Ocak 2025 #2 Kckc dedi: Ruh bedenin hareket etmesini sağlayan şey değildir. Çünkü beden beynin komutuyla hareket eder. Bu durumda ruhun varlığını nasıl ispatlarız? Genişletmek için tıkla... Bazı şeylerin sadece inanmakla alakalı olduğunu düşünüyorum. Net bir kanıt bulunamaz bence bu konuyla ilgili, en azından şimdilik bana öyle geliyor.
Kckc dedi: Ruh bedenin hareket etmesini sağlayan şey değildir. Çünkü beden beynin komutuyla hareket eder. Bu durumda ruhun varlığını nasıl ispatlarız? Genişletmek için tıkla... Bazı şeylerin sadece inanmakla alakalı olduğunu düşünüyorum. Net bir kanıt bulunamaz bence bu konuyla ilgili, en azından şimdilik bana öyle geliyor.
The Fate Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 969 Çözümler 5 2 Ocak 2025 #3 Metafizik bir kavramı ispatlayamazsınız.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.943 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 2 Ocak 2025 #4 Kckc dedi: Ruh bedenin hareket etmesini sağlayan şey değildir. Çünkü beden beynin komutuyla hareket eder. Bu durumda ruhun varlığını nasıl ispatlarız? Genişletmek için tıkla... Beynin komutu nasıl oluşuyoru çözerek benlik kavramına gelirsin, sonra elde 21gr konusu kalır çünkü yeterli miktarda elektrikle çok güzel horon tepilir, halay çekilir - beyinden bir komuta ihtiyaç yoktur.
Kckc dedi: Ruh bedenin hareket etmesini sağlayan şey değildir. Çünkü beden beynin komutuyla hareket eder. Bu durumda ruhun varlığını nasıl ispatlarız? Genişletmek için tıkla... Beynin komutu nasıl oluşuyoru çözerek benlik kavramına gelirsin, sonra elde 21gr konusu kalır çünkü yeterli miktarda elektrikle çok güzel horon tepilir, halay çekilir - beyinden bir komuta ihtiyaç yoktur.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.994 Çözümler 15 2 Ocak 2025 #5 İspatlayamamız olmadığı anlamına gelmez, ben böyle bakıyorum.
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.987 Çözümler 3 2 Ocak 2025 #6 İspatlanamaz.