Rules of Survival geri gelir mi?

sanalmaganda

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Rules of Survival'ı Battle Royale oyun tutkunlarının çoğu bilir. Mobile çıkmış ilk Battle Royale'dir. Zamanında çok oynadık ama kapandı oyun. Tekrar geri açılır mı? Açılması için bir şey yapabilir miyiz? Çünkü gerçekten seviyorum bu oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında Emulatorde çok oynamıştım. Özlüyorum fakat geri geleceğini sanmıyorum, piyasada şuan PUBG: NEW STATE ve PUBG: MOBILE varken çok zor.

Zamanında emulatorde çok oynamıştım. Özlüyorum fakat geri geleceğini sanmıyorum, piyasada şu an PUBG: New state ve PUBG: Mobile varken çok zor.

Firmanın cyber hunter ve knives out adlı oyunları hala açık ama ROS kapalı bence açılsa yine tutar kendine has kitlesi vardı.

Hatırlıyorum küçüktüm ne PUBG ne Free fire hiçbir şey yok arkadaşım gelmişti ROS çıkmış gel deneyelim diye sabahtan akşama kadar durur çıkmazdık oyundan kastırırdı telefonlarımızı ama değer derdik oynardık hep. Geri gelse güzel nostalji olur ama imkansız gibi bir şey, zaten geri gelecek olsaydı kapanmazdı oyun.

Firmanın cyber hunter ve knives out adlı oyunları hala açık ama ROS kapalı bence açılsa yine tutar kendine has kitlesi vardı.
Sanmıyorum hocam, mesela ben de eskiden o kitledendim fakat şu an geri gelse oynamam. Rules of Survival şu an piyasadaki oyunlara bence rakip bile olamaz, eskidi artık.

Yeni oyunu çıkmış sanırim aynı yapımcının oyunu

Yeni oyunu çıkmış sanırim aynı yapımcının oyunu
Uptodown uygulamasını indirdim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230622_225138_Uptodown App Store.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 321
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…