Rules Of Survival Oyun içi görünmeyen nesneler ve bozuk görüntüler

GökmenTRK

Hectopat
Daha fazla  
Rules of Survival oyununu çoğunuz biliyorsunuzdur. Benim sorunum ne oyunu açmaması nede kodun gözükmemesi. Oyun açılıyor kod gözüküyor ve oyuna giriyorum lakin kendi karakterim gözükmüyor. Harita içerisinde ne evler ne de etraftaki ağaç çimen taş vb. şeyler gözüküyor. PC versiyonu geldiği günden beri sorunu araştırıyorum, bir türlü bulamadım. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorunu çözebildin mi ?

Dostum mobil bir oyuna sorun çözümü yapabileceğini sanmıyorum. Bana göre yapabileceğin kablosuz ağın iyi olduğu bir yerde arkada program çalışmazken oynayıp deneyimlemen.

Dostum mobil bir oyuna sorun çözümü yapabileceğini sanmıyorum. Bana göre yapabileceğin, kablosuz ağın iyi olduğu bir yerde, arkada program çalışmazken oynayıp deneyimlemen.

Dostum mobil bir oyuna sorun çözümü yapabileceğini sanmıyorum. Bana göre yapabileceğin, kablosuz ağın iyi olduğu bir yerde, arkada program çalışmazken oynayıp deneyimlemen.
Ağda sorun yok oyun ile alakalı bir problem büyük ihtimalle oyunun içinde evler ve zemin görünmüyor sadece

aynı sorun bendede var lütfen sorunu çözen yazsın arkadaşlar

Senin windows kaç ve orjinal sürüm mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…