muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Dededen kalan toprağıma rum evi yapmak istiyorum. Kendi başıma ne yapmam lazım? Bu arada rum değilim. Karadeniz geleneksel rum evleri hoşuma gidiyor.
Dededen kalan toprağıma rum evi yapmak istiyorum. Kendi başıma ne yapmam lazım? Bu arada rum değilim. Karadeniz geleneksel rum evleri hoşuma gidiyor.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 19 Kasım 2023 #2 muslimlinuxuser dedi: Dededen kalan toprağıma rum evi yapmak istiyorum. Kendi başıma ne yapmam lazım? Bu arada rum değilim. Karadeniz geleneksel rum evleri hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Rum evi derken?
muslimlinuxuser dedi: Dededen kalan toprağıma rum evi yapmak istiyorum. Kendi başıma ne yapmam lazım? Bu arada rum değilim. Karadeniz geleneksel rum evleri hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Rum evi derken?
muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 432777 dedi: Rum evi derken? Genişletmek için tıkla... Resim Bu resme bakın bunun gibi Karadeniz Rum evleri.
432777 dedi: Rum evi derken? Genişletmek için tıkla... Resim Bu resme bakın bunun gibi Karadeniz Rum evleri.