Hem ucuz hem de servis sayısı yüksek. Ayrıyeten bayağı hediye gönderiyorlar, alınır mı? Bayağı kararsız kaldım açıkçası, kullanmış veya bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Hocam bu tür bilinmedik markalar almak yerine güvenilir sağlam markalardan alışveriş yapmanızı öneririm. Bigjoy Ronic Hardline gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam bu tür bilinmedik markalar almak yerine güvenilir sağlam markalardan alışveriş yapmanızı öneririm. Bigjoy Ronic Hardline gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam big joy alacaktım fakat fiyatı bunun daha makul bı arastiriym dedim creatine de markanın önemi yokmuş sadece %100 monohidrat olmasına bakıliyormuş
Hocam big joy alacaktım fakat fiyatı bunun daha makul bir arastiriym dedim creatine de markanın önemi yokmuş sadece %100 monohidrat olmasına bakıliyormuş.
Hocam big joy alacaktım fakat fiyatı bunun daha makul bı arastiriym dedim creatine de markanın önemi yokmuş sadece %100 monohidrat olmasına bakıliyormuş