M4LX1M Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 81 Dün 19:37 #1 Herkese iyi akşamlar. Geçenlerde run nutritions supplement markasından gainer aldım fakat şurup gibi tat gelmesi beni biraz tedirgin etti bu durum normal mi yoksa bu markadan gainer almakla hata mı ettim?
Herkese iyi akşamlar. Geçenlerde run nutritions supplement markasından gainer aldım fakat şurup gibi tat gelmesi beni biraz tedirgin etti bu durum normal mi yoksa bu markadan gainer almakla hata mı ettim?
XxToprakMamixX Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 814 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:51 #2 Güvenilir değil. Kullanma, at çöpe gitsin.
M4LX1M Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 81 Dün 20:05 #3 XxToprakMamixX dedi: Güvenilir değil. Kullanma, at çöpe gitsin. Genişletmek için tıkla... Paraya yazık oldu hocam keşke daha iyisini alsaymışım.
XxToprakMamixX dedi: Güvenilir değil. Kullanma, at çöpe gitsin. Genişletmek için tıkla... Paraya yazık oldu hocam keşke daha iyisini alsaymışım.
tnhnshere Megapat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:11 #4 Ucuz etin yahnisi durumu maalesef. Bilindik markalar dışında supplement alışverişi yapmayın.