Hocam şimdi siz diyorsunuz ki öğrenciyim, spor salonuna yazıldım, bütçem kısıtlı ama protein ihtiyacımı karşılamam lazım, yemekle tamamlayamıyorum, Run Nutrition’da 2.4 kiloluk whey’i 1000 TL’ye gördüm, alınır mı? Açık konuşayım hocam, bu marka Optimum, Hardline gibi premium değil ama “işimi görür mü” diye sorarsanız, evet, gayet görür, çünkü içerik olarak %70-75 civarı whey konsantresi var, tabii tatlandırıcı falan biraz fazla ama bu fiyata çok da seçme şansımız yok zaten, öğrenciyiz sonuçta, önemli olan protein almak ve kası beslemek, bu ürün de o konuda yeterli desteği verir, yaklaşık 70 ölçek çıkar, günde 1 ölçek içseniz iki ay rahat götürür, üstüne sabah yumurta, akşam tavuk, biraz yoğurt falan eklerseniz günlük protein ihtiyacınız büyük ölçüde karşılanır, yani bu ürünü bir ana yemek gibi değil, destek olarak görün hocam, alın kullanın, paranız boşa gitmez, düzenli çalışmayla birlikte güzel sonuç alırsınız, shaker da alırsanız karıştırma işi de kolay olur, kısaca toparlamak gerekirse: fiyatına göre gayet mantıklı bir tercih, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.