Run nutrition whey protein alınır mı?

mertfrjs

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben öğrenciyim ve spor salonuna yazıldım. Ucuz bir şekilde protein ihtiyacımı karşılamak istiyorum. Run nutrition sitesinde 2.4kg whey proteini 1000TL'ye gördüm. Günlük protein ihtiyacımı karşılamamda yardımcı olur mu? Alınır mı? Çünkü bütçem gerçekten kısıtlı, harçlıklarımla alacağım. Gündelik protein ihtiyacımı yemeklerle karşılayamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Diğer markalar çok pahalı geldi ondan dolayı bu markayı soruyorum. Çok kaliteli olmadığını biliyorum fakat işimi görür mü görmez mi orasını bilmiyorum.

Hocam o tarz bilinmedik markalardan hiçbir ürün almamanızı öneririm. Zaten protein tozu ucuz bir şey değil. Daha çok yemeklerden almaya çalışın durumunuz yoksa. Ben yemeklerden karşılayamıyorum tavuk vs. pişiremiyorum diyorsanız. Protein Ocean'da protein tozunda indirim var 400gramlık paketinde. İndirim kodu ile kilosu 987,5TL'ye denk geliyor. İsterseniz ona bakabilirsiniz onun dışında supplementler.com'da satılan ürünler güvenilir ve ucuz orayı kontrol edebilirsiniz.
Protein Ocean Whey Protein
-
supplementler.com Protein Tozu

Yağ Şeker Karbonhidrat oranları fazla ama kullanabilir miyim desen 100 gram başına güzel oranlar var parasına göre idare eder.

Kanka bende l carnetine ürünü var o firmanın gayet iyi farklı bir markanın ürününüde kullandım ama run nutrition kadar fayda sağlamadı bana senin bileceğin iş ama bence komple kullanma protein tozu sakat işler bir kere kullandın mı bir daha kasların o takviyeler olmadan eskisi kadar güzel bir gelişim gösteremiyor l carnatine gibi zararsız doğal bir şey de değil.

Hocam şimdi siz diyorsunuz ki öğrenciyim, spor salonuna yazıldım, bütçem kısıtlı ama protein ihtiyacımı karşılamam lazım, yemekle tamamlayamıyorum, Run Nutrition’da 2.4 kiloluk whey’i 1000 TL’ye gördüm, alınır mı? Açık konuşayım hocam, bu marka Optimum, Hardline gibi premium değil ama “işimi görür mü” diye sorarsanız, evet, gayet görür, çünkü içerik olarak %70-75 civarı whey konsantresi var, tabii tatlandırıcı falan biraz fazla ama bu fiyata çok da seçme şansımız yok zaten, öğrenciyiz sonuçta, önemli olan protein almak ve kası beslemek, bu ürün de o konuda yeterli desteği verir, yaklaşık 70 ölçek çıkar, günde 1 ölçek içseniz iki ay rahat götürür, üstüne sabah yumurta, akşam tavuk, biraz yoğurt falan eklerseniz günlük protein ihtiyacınız büyük ölçüde karşılanır, yani bu ürünü bir ana yemek gibi değil, destek olarak görün hocam, alın kullanın, paranız boşa gitmez, düzenli çalışmayla birlikte güzel sonuç alırsınız, shaker da alırsanız karıştırma işi de kolay olur, kısaca toparlamak gerekirse: fiyatına göre gayet mantıklı bir tercih, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Güvenilmez bir marka asla önermem. Paranız az ise protein tozu zaten pahalı bir şey oluyor bu sebeple tavuk göğsü öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…