MustafaMrc0643 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 444 Çözümler 1 2 Eylül 2023 #1 Run Nutrition Whey Protein - 2.4 Kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis - Hediyeli - Fiyatı, Yorumları Run Nutrition Whey Protein - 2.4 Kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis - Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu tozu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya bu fiyat bandında hangi protein tozunu almalıyım? Aroması fark etmez. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023
Run Nutrition Whey Protein - 2.4 Kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis - Hediyeli - Fiyatı, Yorumları Run Nutrition Whey Protein - 2.4 Kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis - Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu tozu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya bu fiyat bandında hangi protein tozunu almalıyım? Aroması fark etmez.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 MustafaMrc0643 dedi: Run Nutrition Whey Protein - 2.4 Kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis - Hediyeli - Fiyatı, Yorumları Run Nutrition Whey Protein - 2.4 Kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis - Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu tozu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya bu fiyat bandında hangi protein tozunu almalıyım? Aroması fark etmez. Genişletmek için tıkla... Hayır sakın alma merdivenaltı üretim yapıyorlar, bütçeni söyle ona göre öneri yapalım.
MustafaMrc0643 dedi: Run Nutrition Whey Protein - 2.4 Kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis - Hediyeli - Fiyatı, Yorumları Run Nutrition Whey Protein - 2.4 Kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis - Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu tozu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya bu fiyat bandında hangi protein tozunu almalıyım? Aroması fark etmez. Genişletmek için tıkla... Hayır sakın alma merdivenaltı üretim yapıyorlar, bütçeni söyle ona göre öneri yapalım.
MustafaMrc0643 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 444 Çözümler 1 3 Eylül 2023 #3 Aodien_yigit dedi: Hayır sakın alma merdivenaltı üretim yapıyorlar, bütçeni söyle ona göre öneri yapalım. Genişletmek için tıkla... 700 civarı bütçem var
Aodien_yigit dedi: Hayır sakın alma merdivenaltı üretim yapıyorlar, bütçeni söyle ona göre öneri yapalım. Genişletmek için tıkla... 700 civarı bütçem var
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 MustafaMrc0643 dedi: 700 civarı bütçem var. Genişletmek için tıkla... Supplementler.Com Whey Protein 1000 Gr - Protein Tozu - Whey Protein (ham madde 43 yıllık volac firmasından, mochalısını alın geçin tadı bildiğiniz kahve gibi.)
MustafaMrc0643 dedi: 700 civarı bütçem var. Genişletmek için tıkla... Supplementler.Com Whey Protein 1000 Gr - Protein Tozu - Whey Protein (ham madde 43 yıllık volac firmasından, mochalısını alın geçin tadı bildiğiniz kahve gibi.)