"run-ruj.msi" isimli dosya zararlı mı?

brkqaa

Yoctopat
Daha fazla  
Film seyretmek için girdiğim site arka planda site açmış geç fark ettim kapatamadım ve run-ruj. MSI adında dosya indirdi. İndirilenlerden sildim hemen ve Windows Defender çevrimdışı tarama yaptım bilgisayarı yeniden başlattı ama bilgi vermedi. Tam tarama yaptım sonra virüs bulmadı ne yapmalıyım? Virüs olma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
"MSI dosyaları da Windows tabanlı sistemler için geliştirilen Windows güncelleştirmelerini ve üçüncü parti programları montajcılar dağıtmak için kullanılan Windows Yükleyici paketi dosyalarını denir."

Çalıştırmadığınız için bir şey olmaz.

"MSI dosyaları da Windows tabanlı sistemler için geliştirilen Windows güncelleştirmelerini ve üçüncü parti programları montajcılar dağıtmak için kullanılan Windows yükleyici paketi dosyalarını denir."

Çalıştırmadığınız için bir şey olmaz.

Aynen başlatmadım. Direk sildim sadece tam tarama yapacağım zaman 10 dakika virüs taraması yapmadı daha önce çevrimdışı tarama yaptığım için olabilir mi? 10 dakika çalışmaması.

Bilmiyorum hayatımda windows defender kullanmadım. Size de tavsiye etmiyorum. Öyle durumlarda Malwarebytes gibi uygulamalar kullanıp tarama yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı