Taycan0
Hectopat
Daha fazla
Ha anladım. Autoruns - Sysinternals Autoruns For Windows indirirseniz o programla ilgili kalan bütün kalıntıları siler. Ya da Revo Uninstaller indirin, sonra ise galiba silmiş olduğunuz HP Deskjet yazılımını tekrar indirin. Sonra Revo Uninstaller'dan yazılımı silin sonra gelen seçeneklerin hepsinde Geliştirilmiş diyerek sil deyin.Hepsine baktım ama hiçbirinde HP ile ilgili bir şey yok hocam.
Teşekkür ederimHocam Win+R yapıp oraya taskschd.msc yazın, Görev Zamanlayıcı Kitaplığı'na iki kere tıklayın. HP Deskjet ya da yazıcıyla alakalı hangi dosya varsa silin.
Veya yazıcı ile ilgili herhangi bir yazılım, uygulama kaldıysa onuda kaldırın.
Şimdi aklıma geldi, sorun çözülmezse tekrar Win+R yapın, regedit yazıp;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Bu iki adrese gidip, HP, HP Deskjet falan ne varsa silin.
Bunu yapmadan önce ise Dosya sonra Dışa Aktar derseniz herhangi bir sorunda tekrar yerine koyarak sorunu giderebilirsiniz.
İşe yaradıysa, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Benim mesajımın hemen altındaki Rapor tuşuna tıklayıp Çözüm olarak raporlayabilirsiniz.Teşekkür ederim
İşe yaradıysa, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Benim mesajımın hemen altındaki rapor tuşuna tıklayıp çözüm olarak raporlayabilirsiniz.
Ha anladım. Autoruns - Sysinternals Autoruns For Windows indirirseniz o programla ilgili kalan bütün kalıntıları siler. Ya da Revo Uninstaller indirin, sonra ise galiba silmiş olduğunuz HP Deskjet yazılımını tekrar indirin. Sonra Revo Uninstaller'dan yazılımı silin sonra gelen seçeneklerin hepsinde Geliştirilmiş diyerek sil deyin.Hepsine baktım ama hiçbirinde HP ile ilgili bir şey yok hocam.
Ha anladım. Autoruns - Sysinternals Autoruns For Windows indirirseniz o programla ilgili kalan bütün kalıntıları siler. Ya da Revo Uninstaller indirin, sonra ise galiba silmiş olduğunuz HP DeskJet yazılımını tekrar indirin. Sonra Revo Uninstaller'dan yazılımı silin sonra gelen seçeneklerin hepsinde Geliştirilmiş diyerek sil deyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.