Runtime Broker CPU ve RAM kullanım sorunu

mcakan

Megapat
Arkadaşlar böyle bir sorun var benim bilgisayarda. Runtime Broker adlı uygulama çok CPU ve RAM kullanıyor. FX 6100 4 GHz işlemci ve 12 GB RAM var bilgisayarımda bu haliyle kasma yapıyor. İnternette tam bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Teşekkürler.

Adsız.jpg

Sonlandırmıştım uygulamayı ama tekrar olmuştu sorun. Zararlı yazılım taraması yapmak aklıma gelmemişti. Yardımlar için teşekkürler.

Windows güncelleme yapıyor olabilir. Ya da yükseltme yaptıysanız eski programlardan bazıları buna neden oluyor olabilir. Bu sorunu ben de yaşamıştım. Uzun bir süre kaynak kullanımı bir hayli yüksekti. Bir zaman sonra normal haline dönüyor.

Bir de başka bir nedenden bilgisayarımı sıfırlamak zorunda kalmıştım. Sıfırladıktan sonra güncellemeleri yüklemem çok kısa sürmüştü ve hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.

Eğer yedeklemeniz gereken dosyalarınız yoksa sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Zararlı yazılım taraması yaptım bir şey çıkmadı. Olmazsa sıfırlamayı düşünüyorum. Sorun pc ilk açıldığında oluyor. Kullanırken de ara sıra farkediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı