RURF ile URF'un farkı neydi?

Kolest

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600
Msi Geforce RTX 4060 Ventus 2x Black 8G Oc GDDR6 128 bit
Msi A520M-A PRO
TwinMOS 16GB(2x8) ThunderGX 3200mhz CL16 DDR4 Ram
Frisby FC-9440G 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower
RURF ile URF arasındaki fark neydi arkadaşlar? Uzun zaman oldu, oyunlardan çok uzak kaldım. Şimdi yeni yeni tekrardan başlıyorum da, LoL de en sevdiğim ve yıllardır oynadığım oyundu

Rurf ile URF arasındaki fark neydi arkadaşlar? Uzun zaman oldu, oyunlardan çok uzak kaldım. Şimdi yeni yeni tekrardan başlıyorum da, LoL de en sevdiğim ve yıllardır oynadığım oyundu

URF'da şampiyonunu sen seçiyorken RURF'da rastgele veriyor.

Birisi Ultra Rekabetçi Faktörü (Biz karakter seçiyoruz) diğeri aynısı ama bir farkı var Rastgele Ultra Rekabetçi Faktörü. (Oto karakter veriyor)

Son düzenleme:
Birisi Ultra Rekabetçi Faktörü (Biz karakter seçiyoruz) diğeri aynısı ama bir farkı var Rastgele Ultra Rekabetçi Faktörü. (Oto karakter veriyor)
Doğru ama değil, "Ultra Rekabetçi Faktörü" Riot TR'nin uydurduğu bir isim, orjinali Ultra Rapid Fire. RURF ise orjinalinde ARURF- All Random Ultra Rapid Fire.

Doğru ama değil, "Ultra rekabetçi faktörü" Riot TR'nin uydurduğu bir isim, orijinali Ultra Rapid fire. RURF ise orijinalinde arurf- all random Ultra Rapid fire.

Ha Türkçe ha İngilizce bence fark etmez sonuçta 2 modunda farklılığını açıkladım hocam ama evet çoğu itemin ve skillin türkçesi zaten çok saçma Riot'un öyle bir huyu var

RURF'da şampiyon rastgele veriyordu, URF'da şampiyonu kendin seçiyordun. Bence RURF daha iyiydi çünkü ARAM mantığında olması her zaman için daha iyidir. Millet sürekli olarak aynı şampiyonları aldığı için URF'un tadı yoktu pek. Genelde Fizz, Yasuo, Zed ve ADC şampiyonlarının alındığını görüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…