Ruroc Atlas Fenrir 4.0 orijinal mi?

BarisHn

Hectopat
Merhaba, yeni kask bakarken bir anda Ruroc atlas Fenrir 4.0 modelini gördüm ve aşık oldum, galiba resmi distribütörü yok. Instagram'da bazı moto bayiler full kutu içerik ve faturalı şekilde satıyor 17-25 bin arasına. Bu kasklar orijinal midir? Hatta bir tanesi direkt Ruroc'dan faturası olduğunu ve ismimize de fatura kestiğini söylüyor.

Eğer yok değil ise kask önerisi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni kask bakarken bir anda Ruroc atlas Fenrir 4.0 modelini gördüm ve aşık oldum, galiba resmi distribütörü yok. Instagram'da bazı moto bayiler full kutu içerik ve faturalı şekilde satıyor 17-25 bin arasına. Bu kasklar orijinal midir? Hatta bir tanesi direkt Ruroc'dan faturası olduğunu ve ismimize de fatura kestiğini söylüyor.

Eğer yok değil ise kask önerisi alabilir miyim?
Orijinal mi bilmiyorum fakat sağlam.

Türkiyedeki agv ve rurocların neredeyse tamamı çakma.

17 bin tl ye o kaskın orijinal olma ihtimali sıfır.

Türkiyedeki agv ve rurocların neredeyse tamamı çakma.

17 bin tl ye o kaskın orijinal olma ihtimali sıfır.
Hatta motosiklet yağı alanlar için castrol ve motul marka yağların da %90 ı hele hele trendyol , n11 ve çiçeksepeti tarzı sitelerdekiler çakma. Orijinal distribütörlerden almak lazım malesef ruroc orijinal satan yer türkiyede bir elin parmağı kadar bile ya yok ya anca var yurtdışından getirtebilirsin niyetliysen almaya gümrüğünü şunu bunu ödeyip.

Türkiye'deki AGV ve Ruroc'ların neredeyse tamamı çakma.

17 bin TL'ye o kaskın orijinal olma ihtimali sıfır.

Hatta motosiklet yağı alanlar için castrol ve Motul marka yağların da %90'ı hele hele Trendyol, N11 ve Çiçeksepeti tarzı sitelerdekiler çakma. Orijinal distribütörlerden almak lazım maalesef Ruroc orijinal satan yer Türkiye'de bir elin parmağı kadar bile ya yok ya anca var yurt dışından getirtebilirsin niyetliysen almaya gümrüğünü şunu bunu ödeyip.

Orijinal satıcıyı nereden bulacağım hocam, pahalı bu orijinal midir diyeceğim?

Orijinal satıcıyı nereden bulacağım hocam, pahalı bu orijinal midir diyeceğim?

Kendi sitesine bir bak bakalım uluslararası alışveriş seçeneği var mı diye. Eğer varsa, tek adres orası veya amazona bir bak. Belki orada da Ruroc tarafından veya yetkili distribütör ibaresi bulunan yabancı satıcılar olabilir. Ülkemizdekilerin hepsi çakma. 16-20 bin TL fiyatlara o kaskların orijinal olma ihtimali, sıfırdan bile az.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sitesine bir bak bakalım uluslararası alışveriş seçeneği var mı diye. Eğer varsa, tek adres orası veya amazona bir bak. Belki orada da Ruroc tarafından veya yetkili distribütör ibaresi bulunan yabancı satıcılar olabilir. Ülkemizdekilerin hepsi çakma. 16-20 bin TL fiyatlara o kaskların orijinal olma ihtimali, sıfırdan bile az.
Türkiye'ye satışı yok, gümrük sebebiyle diye düşünüyorum. Türkiye'den alabilirim çünkü yurtdışından alırsam 60-80 bine çıkacağını düşünüyorum.

Türkiye'ye satışı yok, gümrük sebebiyle diye düşünüyorum. Türkiye'den alabilirim çünkü yurtdışından alırsam 60-80 bine çıkacağını düşünüyorum.
O zaman maalesef başka markalara yönelme zamanı geldi. Replika kaskların asla bir koruyuculuğu yok. Nasıl bir malzemeden üretildikleri belli değil denetimi sertifikası hiçbir şeyleride doğal olarak bulunmamakta. Bütçeni belirtirsen ben sana kask önerileri yaparım.

O zaman maalesef başka markalara yönelme zamanı geldi. Replika kaskların asla bir koruyuculuğu yok. Nasıl bir malzemeden üretildikleri belli değil denetimi sertifikası hiçbir şeyleride doğal olarak bulunmamakta. Bütçeni belirtirsen ben sana kask önerileri yaparım.
15-20 bin arası bütçem var, öneri yaparsan minnettar olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı