Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 26 Haziran 2020 #1 Sizlere garip bir video izleteceğim. Garip olduğu kadar da komik bence. Neyse uzatmıyım videoya geçelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Görenleriniz mutlaka vardır ama görmeyenler izlesin istedim. Son düzenleme: 26 Haziran 2020
Sizlere garip bir video izleteceğim. Garip olduğu kadar da komik bence. Neyse uzatmıyım videoya geçelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Görenleriniz mutlaka vardır ama görmeyenler izlesin istedim.
furkan3318 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #2 Komik? Bir hayanı kurtaracağım ayağına neredeyse öldürmesi? Komik? Nasıl insanlarsınız anlamıyorum.