keremkalyoncuu Zeptopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #1 Rus rublesi almak istiyorum. Para koleksiyonum var veya diger yabancı paraları. Trabzondayım ve butun doviz bürolarına sordum yok diyorlar. Nereden bulacağım?
Rus rublesi almak istiyorum. Para koleksiyonum var veya diger yabancı paraları. Trabzondayım ve butun doviz bürolarına sordum yok diyorlar. Nereden bulacağım?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.029 Çözümler 47 Yer Mersin 7 Haziran 2023 #2 Mülteci ukraynalılar yanlarında getirmiş olabilirler. Antikacılarda da olabilir belki.
Lukashenko Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 145 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #3 Kuveyt Türk'ten küçük bir takas ücreti ile satın alabilirsin.
keremkalyoncuu Zeptopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #4 Lukashenko dedi: Kuveyt Türk'ten küçük bir takas ücreti ile satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef sordum yok dediler diğer bankalara da sordum maalesef bulamadım lazım da oldu bana
Lukashenko dedi: Kuveyt Türk'ten küçük bir takas ücreti ile satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef sordum yok dediler diğer bankalara da sordum maalesef bulamadım lazım da oldu bana