Steam Rus rublesi üzerinden oyun almak mantıklı mıdır?

375960

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Öncelikle fazla oyun alan biri değilimdir yılda 1-2 oyun alırım. Daha öncesinde örnek vermek gerekirse Rust şu an Steam'de 26,79 dolar iken ruble olarak 737 ruble kısacası dolar üzerinden alırsam 773 TL iken ruble üzerinden 238 TL'ye geliyor. Rus hesaplarını ise item satışdan daha önce FACEIT için bir mağazadan Steam hesabı almıştım. Hesapları Rus hesapları olarak satıyorlar. Ben şimdi Rus hesabından oyun alınca tekrar dolar oluyor ama oyunu almış da oluyorum bu hesaplarda kurucu mailli 15 TL'ye satılıyor. Her oyun için hesap alarak oyun almak mantıklı mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

Rus hesabı açıp ruble üzerinden kendi hesabına hediye olarak oyun alamaz mısın? Fazla anlamam ama düz mantıkta mantıklı geldi.

Mantıklı yabancılarda tl marketi ucuzken ülkeyi tr yapıp alıyorlardı

Rus hesabı açıp ruble üzerinden kendi hesabına hediye olarak oyun alamaz mısın? Fazla anlamam ama düz mantıkta mantıklı geldi.
Başka ülkelere hediye atamıyorsun.

Merhaba,

Steam Abonelik Sözleşmesi, 3. Fıkra A benti der ki:

İkamet ettiğiniz yeri gizlemek, oyun içeriğine ilişkin coğrafi kısıtlamaları aşmak, coğrafyanız için geçerli olmayan fiyatlarda sipariş vermek veya satın almak veya başka herhangi bir amaçla IP proxy'si veya diğer yöntemleri kullanmayacağınızı kabul edersiniz. Bunu yaparsanız Valve, Hesabınıza erişiminizi sonlandırabilir. (Orijinal metin İngilizceden Türkçeye çevrilmiştir)

Bu anlamda sorduğunuz şey kullandığınız platformca yasaktır. Tespit edilmesi durumunda hesabınıza erişim sonlandırılabilir.

Kaynak:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…