Arkadaşlar şöyle bir haber duydum, ne kadar doğru bilmiyorum. Artık Rusya'dan alınan keyler sadece Rusya'da ve bazı ülkelerde kullanılabilecekmiş, doğru mu acaba? Mesela Plati.ru sitesinden artık ucuza key falan alamayız öyle mi?
Plati'den key değil de hesap veriyorlar. Hesap almıştım hesap bir süre sonra gitti. Yetkili kişiye mesaj attım adam hemen bana yeni hesap verdi. Ama önermem.
Ben battlefield 1 ve for honor aldım uplay platformunda sıkıntı çıkartıyor site ama origin de bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum origin oyunlarını alabilirsin yanında fazladan bir kaç oyun daha geliyor keyfine bakarsın
Ben battlefield 1 ve for honor aldım uplay platformunda sıkıntı çıkartıyor site ama origin de bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum origin oyunlarını alabilirsin yanında fazladan bir kaç oyun daha geliyor keyfine bakarsın
Almayın şu sitelerden. 1 hafta sonra hesap gidiyor. Satıcıya söylüyorsun yeni hesap veriyor 1 hafta sonra oda gidiyor. Kısacası hesap kasamıyorsun. Paraya kıyıp alın orijinal abi. Uğraşmazsınız.