Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.968 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 19 Ağustos 2021 #1 Dediğim gibi Rusça bilmiyorum ama Rus bir CS:GO yayıncısını izliyorum. Onunla en rahat nasıl iletişim kurabilirim? İngilizce soru sorsam bile cevabını anlamıyorum o biraz üzüyor.
Dediğim gibi Rusça bilmiyorum ama Rus bir CS:GO yayıncısını izliyorum. Onunla en rahat nasıl iletişim kurabilirim? İngilizce soru sorsam bile cevabını anlamıyorum o biraz üzüyor.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 19 Ağustos 2021 #2 Adam İngilizce soruyu İngilizce olarak cevaplamıyorsa Rusça öğrenmekten başka bir alternatif göremiyorum.
Adam İngilizce soruyu İngilizce olarak cevaplamıyorsa Rusça öğrenmekten başka bir alternatif göremiyorum.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 19 Ağustos 2021 #3 Rusça yazmak çözüm olacaktır o zaman
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.968 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 19 Ağustos 2021 #4 LordxVader dedi: Adam İngilizce soruyu İngilizce olarak cevaplamıyorsa Rusça öğrenmekten başka bir alternatif göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Cevaplıyor ama hızlı konuştuğu için anlayamıyorum.
LordxVader dedi: Adam İngilizce soruyu İngilizce olarak cevaplamıyorsa Rusça öğrenmekten başka bir alternatif göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Cevaplıyor ama hızlı konuştuğu için anlayamıyorum.