Rusça basit mi?

Yapısı İngilizce gibi, hatta İngilizce olarak Rusça çalışmak Türkçe çalışmaktan daha avantajlı. Tek farkı biraz daha zorlu; zamirler, ekler konusunda biraz daha detaylı ve okuması, anlaması başlangıçta çok zor.

Merhabalar, İngilizcem tek tük var, Rusça ogrenmek zor mudur, sizce ogrenmeye deger mi?
Rusça hakkında bildiğim grammerinin istisnai olmasıdır. Yani grammer yapısı belli bir düzlemde gitmiyor. Bu dili zor kılan bir etken. Kelime kadar istisna var nerdeyse.

Banada öğretiyor tek tük. İletişim önemli kolay gelsin.

24
Yaş arttıkça dil öğrenmekte zorlaşıyor

Rusça hakkında bildiğim grammerinin istisnai olmasıdır. Yani grammer yapısı belli bir düzlemde gitmiyor. Bu dili zor kılan bir etken.
Kesinlikle bir kural öğrenince başka bir yerde kural yok oluyor

Merhaba, İngilizcem tek tük var, Rusça ogrenmek zor mudur, sizce ogrenmeye deger mi?

Karışık gibi geliyor ama çok zor değil. Çalışarak 5 6 aya temel atabilirsin ama kişiden kişiye değişebilir belki daha erkende olabilir geçte.

Kesinlikle. Çocukken öğrenmek en avantajlısı ama yaş fark etmeksizin öğrenmek çok faydalı.

Gerçekten avantajlı okulumu tercih etmemim sebeplerinden biriydi Rusça

Şu anda aktif olarak İngilizce ogreniyorum, sizce ona baslarsam karisir mi?

Rusça'yla birlikte başka dil öğrenebilirsin bence ben Arapçayla birlikte götürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…