T Tpx Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #21 nwc00 dedi: Suanda aktif olarak ingilizce ogreniyorum, sizce ona baslarsam karisir mi? Haklisiniz hocam Genişletmek için tıkla... Hayır dostum. Sadece birine odaklanırsan daha hızlı öğrenebilirsin. Onun dışında karışmaz. Son düzenleme: 23 Ağustos 2024
nwc00 dedi: Suanda aktif olarak ingilizce ogreniyorum, sizce ona baslarsam karisir mi? Haklisiniz hocam Genişletmek için tıkla... Hayır dostum. Sadece birine odaklanırsan daha hızlı öğrenebilirsin. Onun dışında karışmaz.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.250 Çözümler 6 23 Ağustos 2024 #22 ÖmerDmrc dedi: Rusça'yla birlikte başka dil öğrenebilirsin bence ben Arapçayla birlikte götürdüm Genişletmek için tıkla... Anladim hocam, tesekkurler cevaplariniz icin. Tpx dedi: Hayır dostum. Sadece birine odaklanırsan daha hızlı öğrenebilirsin. Onun dışında karışma. Genişletmek için tıkla... Once ingilizce bitirip oyle mi geceyim yani ogrenmeye, ufaktan da olsa baslamak istiyorum heveslendim.
ÖmerDmrc dedi: Rusça'yla birlikte başka dil öğrenebilirsin bence ben Arapçayla birlikte götürdüm Genişletmek için tıkla... Anladim hocam, tesekkurler cevaplariniz icin. Tpx dedi: Hayır dostum. Sadece birine odaklanırsan daha hızlı öğrenebilirsin. Onun dışında karışma. Genişletmek için tıkla... Once ingilizce bitirip oyle mi geceyim yani ogrenmeye, ufaktan da olsa baslamak istiyorum heveslendim.
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 643 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #23 nwc00 dedi: Anladim hocam, tesekkurler cevaplariniz icin. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
T Tpx Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #24 Drajmir dedi: Hocam İspanyolca veya İngilizce günlük hayatınızda size daha fazla gerekli olacaktır. Rusya'da yaşıyorsanız veya Tatile gidecekseniz normal. Genişletmek için tıkla... Tam olarak öyle değil. Mesela Avrupa için Rusça çok önemli. Oldukça Ukraynalı var.
Drajmir dedi: Hocam İspanyolca veya İngilizce günlük hayatınızda size daha fazla gerekli olacaktır. Rusya'da yaşıyorsanız veya Tatile gidecekseniz normal. Genişletmek için tıkla... Tam olarak öyle değil. Mesela Avrupa için Rusça çok önemli. Oldukça Ukraynalı var.
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 643 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #25 Tpx dedi: Tam olarak öyle değil. Mesela Avrupa için Rusça çok önemli. Oldukça Ukraynalı var. Genişletmek için tıkla... Farklı dil kullanıyolarlar hocam
Tpx dedi: Tam olarak öyle değil. Mesela Avrupa için Rusça çok önemli. Oldukça Ukraynalı var. Genişletmek için tıkla... Farklı dil kullanıyolarlar hocam
Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #26 nwc00 dedi: Suanda aktif olarak ingilizce ogreniyorum, sizce ona baslarsam karisir mi? Haklisiniz hocam Genişletmek için tıkla... ingilizceyi öğrendikten sonra öğrenmeni tavsiye ederim. Tabi yine karıştırıp karıştırmamak kişiden kişiye değişir
nwc00 dedi: Suanda aktif olarak ingilizce ogreniyorum, sizce ona baslarsam karisir mi? Haklisiniz hocam Genişletmek için tıkla... ingilizceyi öğrendikten sonra öğrenmeni tavsiye ederim. Tabi yine karıştırıp karıştırmamak kişiden kişiye değişir
T Tpx Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #27 nwc00 dedi: Anladim hocam, tesekkurler cevaplariniz icin. Once ingilizce bitirip oyle mi geceyim yani ogrenmeye, ufaktan da olsa baslamak istiyorum heveslendim. Genişletmek için tıkla... Türkiyede mi yaşıyorsun? ÖmerDmrc dedi: Farklı dil kullanıyolarlar hocam Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Ukraynaca köy dilinden farksız kendileri Rusça konuşurlar.
nwc00 dedi: Anladim hocam, tesekkurler cevaplariniz icin. Once ingilizce bitirip oyle mi geceyim yani ogrenmeye, ufaktan da olsa baslamak istiyorum heveslendim. Genişletmek için tıkla... Türkiyede mi yaşıyorsun? ÖmerDmrc dedi: Farklı dil kullanıyolarlar hocam Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Ukraynaca köy dilinden farksız kendileri Rusça konuşurlar.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.250 Çözümler 6 23 Ağustos 2024 #28 Tpx dedi: Türkiyede mi yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet, ama tatile yurt disina cikmayi dusunuyorum ara ara. Quessa dedi: ingilizceyi öğrendikten sonra öğrenmeni tavsiye ederim. Tabi yine karıştırıp karıştırmamak kişiden kişiye değişir Genişletmek için tıkla... İngilizce uzerinden ogrenmek daha mi basittir yoksa Turkce uzerinden mi?
Tpx dedi: Türkiyede mi yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet, ama tatile yurt disina cikmayi dusunuyorum ara ara. Quessa dedi: ingilizceyi öğrendikten sonra öğrenmeni tavsiye ederim. Tabi yine karıştırıp karıştırmamak kişiden kişiye değişir Genişletmek için tıkla... İngilizce uzerinden ogrenmek daha mi basittir yoksa Turkce uzerinden mi?
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 643 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #29 Tpx dedi: Türkiyede mi yaşıyorsun? Hayır hocam Ukraynaca köy dilinden farksız kendileri Rusça konuşurlar. Genişletmek için tıkla... Ukraynalılar Rusça biliyor olabilir ama nihayetinde kendi dilleri var nwc00 dedi: Evet, ama tatile yurt disina cikmayi dusunuyorum ara ara. İngilizce uzerinden ogrenmek daha mi basittir yoksa Turkce uzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Türkçe
Tpx dedi: Türkiyede mi yaşıyorsun? Hayır hocam Ukraynaca köy dilinden farksız kendileri Rusça konuşurlar. Genişletmek için tıkla... Ukraynalılar Rusça biliyor olabilir ama nihayetinde kendi dilleri var nwc00 dedi: Evet, ama tatile yurt disina cikmayi dusunuyorum ara ara. İngilizce uzerinden ogrenmek daha mi basittir yoksa Turkce uzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Türkçe
T Tpx Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #30 nwc00 dedi: Evet, ama tatile yurt disina cikmayi dusunuyorum ara ara. İngilizce uzerinden ogrenmek daha mi basittir yoksa Turkce uzerinden mi? Genişletmek için tıkla... O zaman İngilizce öğrenmeniz daha iyi olur. En Globali sonuc olarak. ÖmerDmrc dedi: Ukraynalılar Rusça biliyor olabilir ama nihayetinde kendi dilleri var Kesinlikle Türkçe Genişletmek için tıkla... Kendi dillerini çok nadir kullanıyorlar işte hocam.
nwc00 dedi: Evet, ama tatile yurt disina cikmayi dusunuyorum ara ara. İngilizce uzerinden ogrenmek daha mi basittir yoksa Turkce uzerinden mi? Genişletmek için tıkla... O zaman İngilizce öğrenmeniz daha iyi olur. En Globali sonuc olarak. ÖmerDmrc dedi: Ukraynalılar Rusça biliyor olabilir ama nihayetinde kendi dilleri var Kesinlikle Türkçe Genişletmek için tıkla... Kendi dillerini çok nadir kullanıyorlar işte hocam.