Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer gerçekten Rusça öğrenmeyi amaçlıyorsan çabalamanız lazım çünkü muhtemelen 1 ayda dili inceledikçe bırakırsınız. Ancak 2 3 ayda bile A2 B1 olabilirsin ama Duolingo veya benzeri uygulamalarla hiçbir yere ulaşamazsınız. Ancak duolingo başlangıç için çok güzel bir uygulama. Başlangıç için kullanmanızı öğrenirim. Rusça'nın grameri basit değil o yüzden Duolingo bu kısımda aşırı zayıf ve 6 adet hali var ve neredeyse O'lar dışında yazıldığı gibi okunan bir dil. Gerisi ise zor değil özelliklede cümle kurma kısmı.
Rusça öğrenmek istiyorsan kursa gitmeni öneririm ancak kursları sevmiyorsanız‚ ki ben de sevmiyorum ben genellikle ChatGPT gibi yapay zekaları kullanarak öğreniyorum. Her türlü soruyu cevaplıyorlar. İnternette birkaç bildiğim kaynakları kullanarak ve yapay zekaları kullanarak öğrenmiştim. Şimdilik cümlelerin hangi dizine göre oluştuğuna bakın ve 3 4 kelime ile cümle kurmaya çalışın örneğin ben yemek yiyorum gibi. Ondan sonra basit bilinmesi gereken gramerleri öğrenin örneğin bütün haller ve ekleri. Youtube‚ yapay zekalar ve çeşitli kaynaklar ile devam edin. Her şey bir anda görmemeye ve öğrenmeye çalışmayın yoksa 1 hafta bile sürmeden bulanıma girip bırakırsınız. Ayrıca vaktinizin %70'ini kelimelere ayırın diğer kalanını gramere.