Rusça nasıl öğrenilir?

CS2 girebilirsiniz. Şaka maka böyle dilleri öğrenmenin en kolay yolu ülkesine gitmek. Eğer böyle imkanlar yoksa YouTube gibi yerlerde temel atabilirsiniz. Yine aynı şekilde kurslarına gidebilirsiniz. Ayrıca Rusça filmler ve diziler izlemek de sizi ileri seviyeye taşıyacaktır.

Rusça öğrenmek istiyorum, deneyimli kişilerden tavsiye bekliyorum.

Harfleri öğrenip, grammar kitabı muhakkak olmalı, günde 50 kelime ezberlenip kelimelerin nasıl kullanıldığına bakılmalı. Ve bol bol konuşma pratiği yapılmalı ve mümkünse internete ana dili Rusça olan insanlarla konuşup pratik yapılmalı.
Rusça müzikler önemli, ilerleyen dönemlerde telefonun dili Rusça yapın. Oyunlarda Rus arkadaş edinin Sadece Rusça biliyormuş gibi hareket edin o dilde yazmayı zorlayın.

Harfleri öğrenip, grammar kitabı muhakkak olmalı, günde 50 kelime ezberlenip kelimelerin nasıl kullanıldığına bakılmalı. Ve bol bol konuşma pratiği yapılmalı ve mümkünse internete ana dili Rusça olan insanlarla konuşup pratik yapılmalı.
Rusça müzikler önemli, ilerleyen dönemlerde telefonun dili Rusça yapın. Oyunlarda Rus arkadaş edinin Sadece Rusça biliyormuş gibi hareket edin o dilde yazmayı zorlayın.
sanırım ilk önce gramerler ile başlıyor derseler onları öğrenip yapmalıyım

Bir de CS2 girebilecek bir bilgisayarım yok zaten o yüzden başka öneriler bir de eskisi kadar Rus yok diye biliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı