Rusça nasıl öğrenilir?

Pirionex

Centipat
İleri seviyede İngilizce biliyorum, yanına bir dil daha eklemek istiyorum. Rusça'yı seçtim, klasik günlük kelimeleri anladım ezberledim ama daha da geliştirmek istiyorum. Mesela Ruslarla konuşabileceğim siteler var mıdır? Veya Rusça öğrenmek için uygulamalar vesaire? Yardımcı olursanız sevinirim.

İleri seviyede İngilizce biliyorum, yanına bir dil daha eklemek istiyorum. Rusça'yı seçtim, klasik günlük kelimeleri anladım ezberledim ama daha da geliştirmek istiyorum. Mesela Ruslarla konuşabileceğim siteler var mıdır? Veya Rusça öğrenmek için uygulamalar vesaire? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer ücretsiz olsun diyorsanız Busuu sitesinden öğrenebilirsiniz. Duolingo gibi bir site bu da. Fakat açıklamarıyla anlatıyor. Ücetli olarak Udemy kursları yararlı olabilir. Konuşmak içinse Discord açılırsa dil sunucularında bulabilirsiniz.

Eğer ücretsiz olsun diyorsanız Busuu sitesinden öğrenebilirsiniz. Duolingo gibi bir site bu da. Fakat açıklamarıyla anlatıyor. Ücetli olarak Udemy kursları yararlı olabilir. Konuşmak içinse Discord açılırsa dil sunucularında bulabilirsiniz.

Duolingo kullanıyordum bende hocam arada bir de ChatGPT'den yardım alıyorum şu anlık Discord'a girebiliyorum da Ruslar İngilizce biliyor mu nasıl anlaşacağım yani Busuu daha mı iyidir bir de Duolingo'dan? Bir de Rusça alfabesini ezberlersen o kadar kolay olur diye okumuştum öğrenmek bu doğru mu?

Ruslarla konuşmak için Instagram gibi platformlardan yazabilirsin konuşabilirsin bizim kızlar gibi ısırmıyorlar merak etme. Russian Chats buradan rastgele insanlarla yazışabilir ya da konuşabilirsin.

Peki hocam alfabeyi öğrenmek öğrenmemi kolaylaştırır mı değer mi yani öyle ileri düzey öğrenmeyi düşünmüyorum şu an derdimi anlatabilecek kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı