Rusça nasıl öğrenilir?

JahKnight

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, sıfırdan Rusça öğrenmek istiyorum. Rusça öğrenmemdeki en büyük etki, Dostoyevski kitapları, özellikle Sovyetler zamanında kalma o apartmanlar ve Rusya'nın köy atmosferi çok büyük rol oynadı. Rusça öğrenmemde ama alfabe çok zor geliyor. Tek isteğim, yazıp konuşabilmek bir Rus gibi. Fakat internetteki derslerden şüpheliyim. Duolingo denedim, o da pek sonuç vermeyecek gibi. Öğrenme konusunda değil, yazıp konuşma konusunda internette bu seviyede Rusça için ücretsiz Rusça ders öneriniz varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam esenlikler, öncelikle alfabesi zor görünse de birkaç gününüzü verip iyice okuyabilirsiniz. Duolingo'ya aman itimat etmeyin, Rusça bölümü bana berbat geliyor. Eğer kitaplar üzerinden çalışabilirseniz "Russian workbook pdf" diye tarayıcınızda aratın. Oradan çalışabilirsiniz, sözcük öğrenimi için de Anki uygulaması çok işinizi görür. Youtube'da da Türkçe kaynak yerine İngilizce aratırsanız bulabilirsiniz, merâk etmeyin alfabesi kolay ama dil bilgisi bayağı zorluyor. Ağırdan almaya çalışın biraz da. Başka sorunuz olursa yanıtlayabilirim. Kolay gelsin!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı