Rusça öğrenmek için ne yapmalıyım?

Makaleler
3
Arkadaşlar Rusça öğrenmek istiyorum. B2 seviyesinde İngilizce biliyorum. "Neden Rusça?" diye soracak olursanız. Kültürleri, yaşayış biçimleri ve insanları ilgimi çok çekiyor. Bu arada İngilizceyi eğitim amaçlı öğrenmek zorunda kaldım. Kendi öğrenmek istediğim ilk dil olacak Rusça. İnternette kurs mu satın almalı? Her türlü görüşe açığım. Amacım ileride Rusya seyahatimde insanlarla sohbet edebilmek, derdimi anlatabilmek ve mümkün olduğunca kültürleri hakkında iletişim kurmak.

ты должен выучить русский.

4 yıl Rusça dersi aldım. Eğer aşırı fazla öğrenmek istemiyorsan pek fazla Rusça'ya yönelmeni önermiyorum (Bunun yerine gelecek hayatında daha çok işe yarayacak Almanca ve Fransızca'ya yönelebilirsin.). İstemeyince pek olan bir dil değil bana kalırsa. 4 yıl hoca zoruyla Rusça öğrenmeye çalıştım. Sonuç olarak A2 Rusça biliyorum. Ama eğer büyük bir hırsın varsa öğrenmenin kolay olacağını düşünüyorum. Bunun için sana 1-2 kitap önerebilirim eğer istersen ve mümkünse Rus hocaların bulunduğu bir kursa git.

"Pirivyet! Ya Meerza. Kak dena?"
"Duolingo" öneririm. Alfabesi de oldukça güzel. Herkes bana hayranlık duyuyordu çünkü:
"Rusça" alfabe ile yazabiliyordum.

"Pirivyet! Ya Meerza. Kak dena?"
"Duolingo" öneririm. Alfabesi de oldukça güzel. Herkes bana hayranlık duyuyordu çünkü:
"Rusça" alfabe ile yazabiliyordum.
привет! Хорошо, меня товарищ!
Lütfen linçlemeyin 2 yıldır dersini görmüyorum galiba çekimlemede bir yanlışlık yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…