wAli_Furkan Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Bir süre önce rush ER3 modelini aldım. Bugün kargo geldi. Kulaklık kısmı çalışsa da mikrofonu çalışmıyor. Ama başka bir kulaklığın mikrofonu çalışıyor.
Bir süre önce rush ER3 modelini aldım. Bugün kargo geldi. Kulaklık kısmı çalışsa da mikrofonu çalışmıyor. Ama başka bir kulaklığın mikrofonu çalışıyor.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 12 Ağustos 2023 #2 Aynı kulaklığı bugün aldım.Dönüştürücü kullanıyor musunuz?
wAli_Furkan Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #3 ZesuN dedi: Aynı kulaklığı bugün aldım.Dönüştürücü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama dönüştürücü çalışıyordu. Gariptir ki....Birkaç kez söküp takınca çalıştı.
ZesuN dedi: Aynı kulaklığı bugün aldım.Dönüştürücü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama dönüştürücü çalışıyordu. Gariptir ki....Birkaç kez söküp takınca çalıştı.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 12 Ağustos 2023 #4 wAli_Furkan dedi: Evet. Ama dönüştürücü çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Eğer mümkünse dönüştürücüsüz deneyin.Bende dönüştürücü kullanırken kulaklığın sesi çok az geliyordu.
wAli_Furkan dedi: Evet. Ama dönüştürücü çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Eğer mümkünse dönüştürücüsüz deneyin.Bende dönüştürücü kullanırken kulaklığın sesi çok az geliyordu.
wAli_Furkan Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #5 ZesuN dedi: Eğer mümkünse dönüştürücüsüz deneyin. Bende dönüştürücü kullanırken kulaklığın sesi çok az geliyordu. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu ben de yaşadım ilk. Daha sonradan kulaklığın sesinin kısık olduğunu fark edip açtım.
ZesuN dedi: Eğer mümkünse dönüştürücüsüz deneyin. Bende dönüştürücü kullanırken kulaklığın sesi çok az geliyordu. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu ben de yaşadım ilk. Daha sonradan kulaklığın sesinin kısık olduğunu fark edip açtım.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 12 Ağustos 2023 #6 wAli_Furkan dedi: Aynı sorunu ben de yaşadım ilk. Daha sonradan kulaklığın sesinin kısık olduğunu fark edip açtım. Genişletmek için tıkla... Yok benimkisinde dönüştürücüden midir bilmiyorum sesi azdı.Dönüştürücüyü çıkartınca düzeldi.
wAli_Furkan dedi: Aynı sorunu ben de yaşadım ilk. Daha sonradan kulaklığın sesinin kısık olduğunu fark edip açtım. Genişletmek için tıkla... Yok benimkisinde dönüştürücüden midir bilmiyorum sesi azdı.Dönüştürücüyü çıkartınca düzeldi.
7 723764 Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 366 Çözümler 1 27 Ocak 2024 #7 wAli_Furkan dedi: Evet. Ama dönüştürücü çalışıyordu. Gariptir ki...birkaç kez söküp takınca çalıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende dönüştürücü arıyorum link atar mısınız?
wAli_Furkan dedi: Evet. Ama dönüştürücü çalışıyordu. Gariptir ki...birkaç kez söküp takınca çalıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende dönüştürücü arıyorum link atar mısınız?
wAli_Furkan Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #8 723764 dedi: Hocam bende dönüştürücü arıyorum link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... kalitesiz bir şeydi ya zaten marketten almıştım ucuza.
723764 dedi: Hocam bende dönüştürücü arıyorum link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... kalitesiz bir şeydi ya zaten marketten almıştım ucuza.