E erdincceper Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 83 16 Şubat 2022 #1 Rush Freeman GW909 Wireless satın aldım fakat bilgisayara bağlıyorum gamepad üzerindeki ışık yanıp sönüyor sonra kapanıyor. Bilgisi olan var mı çözümü nedir?
Rush Freeman GW909 Wireless satın aldım fakat bilgisayara bağlıyorum gamepad üzerindeki ışık yanıp sönüyor sonra kapanıyor. Bilgisi olan var mı çözümü nedir?
Emre İnanoğlu Decipat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 783 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #2 Işık zaten sürekli yanmaz oyuna girip denediniz mi ? Artı 0 Eksi
KS KS E erdincceper Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 83 16 Şubat 2022 #3 Emre İnanoğlu dedi: Işık zaten sürekli yanmaz oyuna girip denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat hiçbir şekilde olmuyor ışıklar yanıp sönüyor kapanıyor sonra. Artı 0 Eksi
Emre İnanoğlu dedi: Işık zaten sürekli yanmaz oyuna girip denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat hiçbir şekilde olmuyor ışıklar yanıp sönüyor kapanıyor sonra.