Çözüldü Rush mouse alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Benim fikrime göre mouselar en kolay bozulan bilgisayar ekipmanlarıdır. 3 sene önce ucuz olduğu için Everest SGM-X78 modelini almıştım. Geçen seneden itibaren tuşlarda basmama oluşmaya başladı. Anlayacağınız SteelSeries Logitech gibi daha kaliteli markalara yönelmek lazım.
Benim fikrime göre mouselar en kolay bozulan bilgisayar ekipmanlarıdır. 3 sene önce ucuz olduğu için Everest SGM-X78 modelini almıştım. Geçen seneden itibaren tuşlarda basmama oluşmaya başladı. Anlayacağınız SteelSeries Logitech gibi daha kaliteli markalara yönelmek lazım.

Çözüm

3 Sene bana yeter de DPI değeri çok yüksek olunca iyi oluyor değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı