Rush Prorace RW900r alınır mı?

Hocam rush FFB (FFB'nin ne olduğunu açıkladığım ve önerdiğim direksiyon setlerini içeren rehber)içermiyor. İyi bir set değildir. T150 yurt dışı iyidir ancak almayacaksanız ikinci el DFGT veya G27 bakabilirsiniz. Şimdi baktım ikinci el olmaz diyormuşsunuz. Maalesef sıfır bu bütçede set yok. Bence yurt dışı T150 veya T128'e şans verin. Ben T300'ümü yurt dışından istettim bir sorun çıkmadı.

Maalesef yurt dışından alamam. Bu direksiyonu alıyorum mecburen.

Maalesef yurt dışından alamam. Bu direksiyonu alıyorum mecburen.
Hocam Rush direksiyon sizi memnun etmeyecektir. Hele ki bu fiyatı hiç hak etmiyor çünkü yaylı potansiyometreden ibaret. İkinci el DFGT bile çok çok daha iyidir. FFB içermeyen setlerde merkeze toplamayı yay ile yapıyor. Bu durumda hissiyat neredeyse sıfır oluyor. Hiç olmazsa ikinci el DFGT veya G27 bakın derim.

Hocam Rush direksiyon sizi memnun etmeyecektir. Hele ki bu fiyatı hiç hak etmiyor çünkü yaylı potansiyometreden ibaret. İkinci el DFGT bile çok çok daha iyidir. FFB içermeyen setlerde merkeze toplamayı yay ile yapıyor. Bu durumda hissiyat neredeyse sıfır oluyor. Hiç olmazsa ikinci el DFGT veya G27 bakın derim.

Artık aldım ancak çok iyi bir şeye de ihtiyacım yok ETS 2 ve asc oynayacağım

Artık aldım ancak çok iyi bir şeye de ihtiyacım yok ETS 2 ve asc oynayacağım
Hocam yerinizde olsam iade ederdim. Alıp pişman olan çok kişi var. Az uz bir para da değil yani paranıza yazık olur. Normalde hiç bu kadar kesin konuşup birinin kararını değiştirmem ama emin olun bu setler paranıza yazık eder. Yazılım uyumsuzluklarından tutun oyunlarda direksiyon seti olarak algılanmamaya, kesik kesik dönme sorunlarları gibi bir sürü sorunu mevcut.

Bu arada Rush RW900 Rampage ile aynı OEM Çinli firmaya yaptırılıyor. Rampage setler için olan rehberime bakabilirsiniz:

Hocam iade etmezseniz, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Hocam bana ulaştı ama küçük sıkıntıları var. Çok Çok iyi bir şey istemiyosanız alabilirsiniz. ETS 2 oynuyorum gayet güzel ama Assetto Corsa'da biraz sıkıntılı

Hocam bana ulaştı ama küçük sıkıntıları var. Çok Çok iyi bir şey istemiyosanız alabilirsiniz. ETS 2 oynuyorum gayet güzel ama Assetto Corsa'da biraz sıkıntılı
hocam bende almayı düşünüyorum da aldığınızdan beri olan deneyimlerinizi anlatma şansınız var mı

Hocam bende almayı düşünüyorum da aldığınızdan beri olan deneyimlerinizi anlatma şansınız var mı?

Hocam ben gayet memnunum ama kesik dönme sorunu var. Ayrıca internette hiçbir teknik sorun çözümü yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı