Merhaba, başlıkta açıkça belirttiğim gibi sistem özellikleri tamamen ikisini de karşılıyor, bu iki kasadan birini alabilirim sadece. Soruma gelecek olursak sizce hangisi eğer rush derseniz 2 tane fan takacağım ve takacağım fan ise şu;
RCA505 SAVAGE Bilgisayar Kasası Teknik ÖzelliklerEkran Kartı Alanı: 305mmAnakart Uyumluluğu: ATX/Micro-ATXÖlçüler: 400mmx440mm Dış alanKasa Tipi: Oyuncu KasasıFan: 2 Adet 120mm. Üst fan (opsiyonel), 3 Adet 120mm. Ön fan (opsiyonel), 1 Adet 120mm. Arka fan (opsiyonel)Sıvı Soğutma: Üst 120mm*2 /...
Rush aslında bilinmese de kaliteli bir marka Türk markası ikisi de güzel kasalar ama rush olan daha güzel gibime geldi ama Zalman'da iyi bir kasadır ama ben görüntü bakımında rush derdim bu arada o fanı çok bilmiyorum ama o fiyattaki fanlar sabit dönmüyor ve yalpalanarak dönüyor ama bu arada Zalman'ın kendi fanı var aklınızda olsun
Rush kasanın kablolama durumu nasıl? Bunun hakkında bilgi bulamadım. Kablo saklama durumu yoksa alınmaz. Malzeme kalitesi de pek sağlam değildir diye düşünüyorum.
Rush kasanın kablolama durumu nasıl? Bunun hakkında bilgi bulamadım. Kablo saklama durumu yoksa alınmaz. Malzeme kalitesi de pek sağlam değildir diye düşünüyorum.
Rush aslında bilinmese de kaliteli bir marka Türk markası ikisi de güzel kasalar ama rush olan daha güzel gibime geldi ama Zalman'da iyi bir kasadır ama ben görüntü bakımında rush derdim bu arada o fanı çok bilmiyorum ama o fiyattaki fanlar sabit dönmüyor ve yalpalanarak dönüyor ama bu arada Zalman'ın kendi fanı var aklınızda olsun
teşekkür ederim ama zalmanda alsam o rampage fanından bir adet ön tarafa ekleyeceğim daha iyi bir hava akışı elde edeyim diye ne kadar etkiler bilmiyorum ama faydası var zararı yok görüşü ile takacağım
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...