A Abdullah Tekinn Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #1 Rush Rca505 Savage Siyah Rgb Gamıng Atx Kasa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rush Rca505 Savage Siyah Rgb Gamıng Atx Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu kasayı alıp içine RGB'siz sessiz fan alsam mantıklı olur mu? Fanlar: Be Quiet! BL071 Be quiet! BL071 Kasa Fanları, SilentWings 3 140mm PWM High-Speed Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar Bütçem 1K civarı var ama kaliteli fanı olan sade görünümlü kasa bulamadım bir türlü. NZXT H510i gibi kasalar hoşuma gidiyor sade tasarımlı. Son düzenleme: 9 Mayıs 2022
Rush Rca505 Savage Siyah Rgb Gamıng Atx Kasa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rush Rca505 Savage Siyah Rgb Gamıng Atx Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu kasayı alıp içine RGB'siz sessiz fan alsam mantıklı olur mu? Fanlar: Be Quiet! BL071 Be quiet! BL071 Kasa Fanları, SilentWings 3 140mm PWM High-Speed Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar Bütçem 1K civarı var ama kaliteli fanı olan sade görünümlü kasa bulamadım bir türlü. NZXT H510i gibi kasalar hoşuma gidiyor sade tasarımlı.
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #2 Abdullah Tekinn dedi: Rush Rca505 Savage Siyah Rgb Gamıng Atx Kasa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rush Rca505 Savage Siyah Rgb Gamıng Atx Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu kasayı alıp içine RGB'siz sessiz fan alsam mantıklı olur mu? Fanlar: Be Quiet! BL071 Be quiet! BL071 Kasa Fanları, SilentWings 3 140mm PWM High-Speed Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar Bütçem 1K civarı var ama kaliteli fanı olan sade görünümlü kasa bulamadım bir türlü. NZXT H510i gibi kasalar hoşuma gidiyor sade tasarımlı. Genişletmek için tıkla... Kasa 140mm fan desteklemiyor. Şu fanları tavsiye edebilirim. ID-COOLING XF-12025-SD-K 4Pin PWM 120mm Kasa Fanı Fiyat Ama yerinde olsam öyle bir şey yapmam. Fanlarının ışığı kapatılabilen güzel kasalardan birini seçip ışığını kapatıp kullanırdım. Veya yine daha iyi bir kasa alıp aldıktan sonra fanları satıp istediğin fanlardan alabilirsin. O kasa biraz küçük.
Abdullah Tekinn dedi: Rush Rca505 Savage Siyah Rgb Gamıng Atx Kasa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rush Rca505 Savage Siyah Rgb Gamıng Atx Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu kasayı alıp içine RGB'siz sessiz fan alsam mantıklı olur mu? Fanlar: Be Quiet! BL071 Be quiet! BL071 Kasa Fanları, SilentWings 3 140mm PWM High-Speed Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar Bütçem 1K civarı var ama kaliteli fanı olan sade görünümlü kasa bulamadım bir türlü. NZXT H510i gibi kasalar hoşuma gidiyor sade tasarımlı. Genişletmek için tıkla... Kasa 140mm fan desteklemiyor. Şu fanları tavsiye edebilirim. ID-COOLING XF-12025-SD-K 4Pin PWM 120mm Kasa Fanı Fiyat Ama yerinde olsam öyle bir şey yapmam. Fanlarının ışığı kapatılabilen güzel kasalardan birini seçip ışığını kapatıp kullanırdım. Veya yine daha iyi bir kasa alıp aldıktan sonra fanları satıp istediğin fanlardan alabilirsin. O kasa biraz küçük.