K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.177 25 Şubat 2021 #1 Merhabalar, rush rk 707 klavyeye sahibim. 2 ay önce yıkamıştım temizlemiştim şimdi ondan dolayı mı bilmiyorum ama arada basıyor W ve 2 tuşu arada komple gidiyor. Şu an mesela hiç basamıyorum. Öldü mü yoksa yapabileceğim bir şey var mı?
Merhabalar, rush rk 707 klavyeye sahibim. 2 ay önce yıkamıştım temizlemiştim şimdi ondan dolayı mı bilmiyorum ama arada basıyor W ve 2 tuşu arada komple gidiyor. Şu an mesela hiç basamıyorum. Öldü mü yoksa yapabileceğim bir şey var mı?
Dimitri7 Centipat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 322 Yer 2014 YouTube Zamanına Dönmeye Çalışıyor Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yaşamak 25 Şubat 2021 #2 Bir kovaya pirinç koy (illa pirinç olmak zorunda değil) klavyeyi de onun içine koy ve 1 gün beklet yüksek ihtimalle sorun düzelir. Artı 0 Eksi
Bir kovaya pirinç koy (illa pirinç olmak zorunda değil) klavyeyi de onun içine koy ve 1 gün beklet yüksek ihtimalle sorun düzelir.
KS KS K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.177 25 Şubat 2021 #3 Dimitri7 dedi: Bir kovaya pirinç koy (illa pirinç olmak zorunda değil) klavyeyi de onun içine koy ve 1 gün beklet yüksek ihtimalle sorun düzelir. Genişletmek için tıkla... 2 ay sonra olması garibime gitti ve 2 ay sonra içinde sıvı kalmışmıdır kalsa direk en başta bozulur diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Dimitri7 dedi: Bir kovaya pirinç koy (illa pirinç olmak zorunda değil) klavyeyi de onun içine koy ve 1 gün beklet yüksek ihtimalle sorun düzelir. Genişletmek için tıkla... 2 ay sonra olması garibime gitti ve 2 ay sonra içinde sıvı kalmışmıdır kalsa direk en başta bozulur diye düşünüyorum.
Dimitri7 Centipat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 322 Yer 2014 YouTube Zamanına Dönmeye Çalışıyor Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yaşamak 25 Şubat 2021 #4 Kastanbolu dedi: 2 ay sonra olması garibime gitti ve 2 ay sonra içinde sıvı kalmışmıdır kalsa direk en başta bozulur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Klavye aralarına kaçabiliyor bazen Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: 2 ay sonra olması garibime gitti ve 2 ay sonra içinde sıvı kalmışmıdır kalsa direk en başta bozulur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Klavye aralarına kaçabiliyor bazen
KS KS K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.177 25 Şubat 2021 #5 Dimitri7 dedi: Klavye aralarına kaçabiliyor bazen Genişletmek için tıkla... Şuan mesela w tuşunun üstüne çok sert bastırınca düzeldi, ama 2 gün sonra büyük ihtimalle tekrar olur. Artı 0 Eksi
Dimitri7 dedi: Klavye aralarına kaçabiliyor bazen Genişletmek için tıkla... Şuan mesela w tuşunun üstüne çok sert bastırınca düzeldi, ama 2 gün sonra büyük ihtimalle tekrar olur.