Ereen.FR Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Rush RW900r direksiyon setim var Rampage V902s ile neredeyse her şeyi aynı gözüküyor direksiyon simidi dışında driveri yüklesem sorun olur mu uyar mı?
Rush RW900r direksiyon setim var Rampage V902s ile neredeyse her şeyi aynı gözüküyor direksiyon simidi dışında driveri yüklesem sorun olur mu uyar mı?
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #2 Ereen.FR dedi: Rush RW900r direksiyon setim var Rampage V902s ile neredeyse her şeyi aynı gözüküyor direksiyon simidi dışında driveri yüklesem sorun olur mu uyar mı? Genişletmek için tıkla... Yapılacak en çılgınca şey yükleyip denemek olur. Ne de olsa driver için para almıyorlar. Olmazsa denetim masasından kaldırırsın.
Ereen.FR dedi: Rush RW900r direksiyon setim var Rampage V902s ile neredeyse her şeyi aynı gözüküyor direksiyon simidi dışında driveri yüklesem sorun olur mu uyar mı? Genişletmek için tıkla... Yapılacak en çılgınca şey yükleyip denemek olur. Ne de olsa driver için para almıyorlar. Olmazsa denetim masasından kaldırırsın.