Rush Savage RCA505 nasıldır?

Sitesinde böyle belirtilmiş.

Eki Görüntüle 840367

Böyle kasa yapıyorsun, bu kadar az sabit disk alanı koyuyorsun. Çok büyük eksi. En azından 1 adet daha HDD imkanı olsa çok daha iyi olurdu. Ama yine de alacağım. Çok hoş gözüküyor kasa. Ve hava akışı da çok akıcı olacakmış gibi duruyor. Cevabınız için teşekkür ederim.

Bu şekilde alırsan hava akışı pek iyi olmaz, alacaksan fan ile birlikte al. Ama kasanın fiyatı arttı, minimum 2-3 fan alsan bile 400 TL'yi buluyor. Bu sebeple alınmaz.

250 TL iken alınabilirdi, şu an 306 TL.

Şunu almak daha mantıklı.

Elimde 8 tane fan var ondan dolayı almak istiyorum. Elimde ki kasa Deep cool tesseract wh. Kasadan memnunum aslında. Ama görünüm olarak değiştirmek istiyorum. 2 sene oldu. Eğer ki bu fiyat bandında bir kasa varsa tavsiyenizi bekliyorum. 300 TL'den fazla vermek istemiyorum.

8 fan varsa bu modelden başkası yok hocam.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Hocalar size 1 soru Performax Xenom Siyah Akrilik Pencereli 4xraınbow Fan Atx Kasa | Trendyol bu kasa nasıl hemde 4 rainbow fanlı iyi gibi duruyor
Hocalar size 1 soru Performax Xenom Siyah Akrilik Pencereli 4xraınbow Fan Atx Kasa | Trendyol bu kasa nasıl hemde 4 rainbow fanlı iyi gibi duruyor
https://www.hepsiburada.com/zalman-s4-atx-mid-tower-kasa-p-HBV00000QJ1MV?magaza=Dfs+Bilgisayar bunda 2 ledsiz fan ile
https://www.hepsiburada.com/gamepow...yar-kasasi-p-HBV00000ONJNX?magaza=Hepsiburada tek fanlı
Ve bu kasalar var hangisi?Rampage Bumpy ---performax xenom----- Gametech Xcoler Pro ------ everest flat mesh ----GAMEBOSTEr GB-G3030B KASA
Arkadaşlar bu monitör 500 TL f/p mihttps://www.n11.com/urun/everest-m-135-185-hd-vga-led-monitor-1307612?magaza=teknorita-tr

Kasayı kullanıyorum sayılır. Daha sistemi bitiremedim ama kasa olarak indirimde yakaladığım için bunu tercih ettim. Alalı 1 aydan fazla oldu.
İncelemen çok güzel olmuş hocam hatta almadan önce de okumuştum fakat şunu düzeltmek isterim kasanın işlemci soğutucu desteği 160mm 150 değil.
Kasa genel olarak minimalist bir yapıya sahip. Hatta XPG Pylon PSU'yu ilk elime aldığımda sığmayacak zannettim. Ama cuk oturdu. Kasayı büyük ihtimal geçici olarak kullanacağım fakat memnun olduğumu söyleyebilirim. Malzeme kalitesi orta, üst taraf belki biraz daha kalın olabilirmiş. PSU toz filtresi dediğiniz gibi olmaması kötü olmuş.
Kablolama olayına gelirsek düzgün bir kablolama istiyor. Zira sağ taraftaki kapakta herhangi bir çıkıntı yok ondan dolayı pek fazla kablo kanalları da bulunmuyor. Yine de ben camdan bakıldığında güzel gözüken bir kablolama yapabildim şimdiden. Bol kelepçe kullanarak tabiki.
Ön panel üzerinde duran USB Girişleri pek güven vermedi ama çok kalitesiz olduklarını da söyleyemem.
Sıvı soğutma destekliyor fakat kasanın içi küçük olduğundan dolayı takmanızı tavsiye etmem radyatör her yeri kaplayabilir.
Bunları eklemek istedim kasa elimde bulunduğu için

Son düzenleme:
İncelemen çok güzel olmuş hocam hatta almadan önce de okumuştum fakat şunu düzeltmek isterim kasanın işlemci soğutucu desteği 160mm 150 değil.

Bunları eklemek istedim kasa elimde bulunduğu için
Kasa hakkında bu rehberi yaparken hiç bilgi yoktu, hala da yok sanırsam. Anca sizin gibi kullanıcı deneyimleri sayesinde öğreniyoruz bazı şeyleri. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…