Terux Kilopat Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 Evet arkadaşlar. Büyük ikilemdeyim ortada 50 TL gibi bir fark var. Ben bu paraya bir iskender gömerim diyerekten aşağıya 2 link bırakıyorum sizce hangisini almalıyım? Sebebiyle yazarsanız sevinirim. Rush Savage Rca505 Beyaz Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rush Savage Rca505 Beyaz Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Zalman N3 Mid Tower Kasa Siyah Psu Yok Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman N3 Mid Tower Kasa Siyah Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
Evet arkadaşlar. Büyük ikilemdeyim ortada 50 TL gibi bir fark var. Ben bu paraya bir iskender gömerim diyerekten aşağıya 2 link bırakıyorum sizce hangisini almalıyım? Sebebiyle yazarsanız sevinirim. Rush Savage Rca505 Beyaz Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rush Savage Rca505 Beyaz Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Zalman N3 Mid Tower Kasa Siyah Psu Yok Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Zalman N3 Mid Tower Kasa Siyah Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
pandaaa Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 752 Çözümler 3 22 Ocak 2021 #2 Rush’ın kablolama alanına dair bir bilgi yok ve malzeme kalitesi söylenene göre çok kötüydü, kasa kağıt gibi bükülüyordu. Zalman derim.
Rush’ın kablolama alanına dair bir bilgi yok ve malzeme kalitesi söylenene göre çok kötüydü, kasa kağıt gibi bükülüyordu. Zalman derim.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #3 Ben olsam bunu alırdım, kalan parayla fan da alabilirsin: Zalman T7 Mid Tower Kasa Siyah PSU YOK Zalman T7 Mid Tower Kasa Siyah PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi, www.dfsbilgisayar.com + RAMPAGE 6C-121 1x120mm RAINBOW FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE 6C-121 1x120mm RAINBOW FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Xigmatek XOF-F1256 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Xigmatek XOF-F1256 12 cm Kasa Fanı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Ben olsam bunu alırdım, kalan parayla fan da alabilirsin: Zalman T7 Mid Tower Kasa Siyah PSU YOK Zalman T7 Mid Tower Kasa Siyah PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi, www.dfsbilgisayar.com + RAMPAGE 6C-121 1x120mm RAINBOW FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE 6C-121 1x120mm RAINBOW FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Xigmatek XOF-F1256 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Xigmatek XOF-F1256 12 cm Kasa Fanı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com